Τέμπη: «Μπαμπά, είμαι εγκλωβισμένος και δεν μπορώ να βγω» – Συγκλονίζει η μαρτυρία πατέρα

Τέμπη

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές των επιζώντων για όσα βίωσαν το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη.

Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Γιώργος Κατεχάκης, πατέρας του επιζώντα Αντώνη Κατεχάκη, ο οποίος βρισκόταν στο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη.

«Η δικιά μου περίπτωση θυμίζει λίγο αρχαία ελληνική τραγωδία. Λίγο πριν τις 23:30 χτύπησε το τηλέφωνό μου, όπου στην άλλη γραμμή ήταν ο γιος μου και μου είπε με πολύ ήρεμο τόνο “μπαμπά, έχουμε χτυπήσει, υπάρχουν παντού φλόγες. Είμαι εγκλωβισμένος και δεν μπορώ να βγω”. Βίωνα εκείνη την ώρα τη μάχη που έδινε ο γιος μου για να κρατηθεί στη ζωή», είπε ο Γιώργος Κατεχάκης.

Ο Γιώργος Κατεχάκης είπε στη συνέχεια: «Όταν κατάφερε να βγει από το τρένο πάλι με πήρε τηλέφωνο από άγνωστο νούμερο, γιατί το δικό του χάθηκε στη σύγκρουση. Μου είπε ότι κατάφερε να βγει, ότι ήταν ελαφρά τραυματισμένος. Προχωρούσαν στο σκοτάδι, άκουγαν ανθρώπους να τους φωνάζουν βοήθεια.

Ο Αντώνης είναι παιδί χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με εσωτερική δύναμη. Δεν πολυσυζητάμε το θέμα. Ξέρω ότι είδε πολλά, βίωσε πολλά και πάνω απ’ όλα το να προσπαθείς να βγεις από ένα βαγόνι φλεγόμενο και να είσαι εγκλωβισμένος, σου αφήνει τραύματα».