Τέμπη: «Μου έλεγε ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο, τους απειλούσαν»

Τέμπη

"Η ξαδέλφη μου έζησε την επίθεση με το τσεκούρι στην Κοζάνη και τώρα χάνει τον αδελφό της", αναφέρει ο κύριος Θοδωρής Τζοβάρας.

Στην κάμερα του ΟΡΕΝ μίλησε ο κύριος Θοδωρής Τζοβάρας, ο ξάδελφος του Γιάννη Τζοβάρα, ο οποίος ήταν ελεγκτής στη μοιραία αμαξοστοιχία IC62 που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28/2.

«Ποιος έβαλε αυτόν τον άνθρωπο στη θέση ευθύνης; Θα αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη; Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις. Μας έχουν καταστρέψει», αναφέρει ο κύριος Τζοβάρας. «Πολλές φορές μου είχε πει ότι είχε κάνει παράπονα στη Διοίκηση ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει κάτι τέτοιο», προσθέτει για τον άτυχο ξάδελφό του.

«Μου έλεγε ότι τους απαντούσαν: μη μιλάτε, αν δεν σας αρέσει, θα σας βάλουμε στο τάδε τρένο και θα σας τρέχουμε. Δούλευαν σε απάνθρωπα ωράρια και με πολύ λίγο κόσμο», καταγγέλλει ο κύριος Τζοβάρας στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία».

«Όλοι γνώριζαν και δεν έκαναν τίποτα. Σκότωσαν τον κόσμο. Δεν τη θέλουμε τη συγγνώμη, τι να την κάνουμε;», τονίζει.

Μάλιστα, ο κύριος Τζοβάρας αποκάλυψε στο τέλος της σύνδεσης πως η ξαδέλφη του και αδελφή του αδικοχαμένου ελεγκτή, είχε βιώσει και την αιματηρή επίθεση με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης τον Φεβρουάριο του 2021 και τώρα καλείται να διαχειριστεί την απώλεια του αδελφού της.

«Γλίτωσε τότε τελευταία στιγμή και ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει. Και τώρα χάνει τον αδελφό της. Φανταστείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται η ξαδέλφη μου», καταλήγει.