Τέμπη: «Με έχει διαλύσει η απουσία του, τον ρώτησα αν θα τον προλάβω το πρωί»

Tlive

Ραγίζουν καρδιές οι περιγραφές της συντρόφου και του πατέρα του 30χρονου μηχανοδηγού, Δημήτρη Μασσαλή.

Στο T-Live και τη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου μίλησαν η σύντροφος και ο πατέρας του 30χρονου Δημήτρη Μασσαλή, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στα Τέμπη. Ο 30χρονος ήταν ο ένας εκ των δύο μηχανοδηγών της εμπορικής αμαξοστοιχίας, που συγκρούστηκε με την επιβατική IC62 το βράδυ της Τρίτης 28/2.

«Δεν περίμενα να γίνει τέτοια αμέλεια, ουσιαστικά δολοφονία τόσων ατόμων, γιατί έτσι θα έπρεπε να λέγεται κανονικά. Ακόμη δεν μπορώ να αντιληφθώ να γίνει από ένα άτομο τέτοια τραγωδία», εξομολογείται η σύντροφός του στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ήμασταν πολλά χρόνια ζευγάρι, ήμασταν ένα ουσιαστικά. Με έχει διαλύσει η απουσία του. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ καλόκαρδος με πολύ αγνή ψυχή κι αυτό δεν το βρίσκεις συχνά. Σχεδιάζαμε τον γάμο μας, είχαμε πολλά σχέδια για το μέλλον. Σαν επαγγελματίας ήταν εξαιρετικός, πάντα στην ώρα του, πάντα προετοιμασμένος. Πολλές φορές απέφευγε εξορμήσεις μας για να ‘ναι προετοιμασμένος για το ταξίδι», περιγράφει.

«Πρώτος πήγαινε, τελευταίος έφευγε. Ασχολιόταν με τα πάντα. Διόρθωνε βλάβες, είχε πάρει εύφημο μνεία για ένα περιστατικό που του έτυχε και ενώ έπρεπε να φωνάξει τεχνική βοήθεια κατέβηκε μόνος του, στη μέση του πουθενά και είχε πάντα μαζί του τα εργαλεία και κατέβηκε και το διόρθωσε», δηλώνει ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού.

«Μου είχε πει ότι είχε ξεκινήσει ήδη το δρομολόγιο και ότι υπήρχαν και κάποια προβλήματα στο ρεύμα κάπου κάτω από τη Λάρισα. Τον ρώτησα μάλιστα αν θα τον προλάβω το πρωί μήπως έχω φύγει εγώ για την δουλειά… Όταν είδα στις ειδήσεις ότι εμπλέκεται εμπορικό τρένο, καταλαβαίνετε, η αντίδρασή μου ήταν πολύ άσχημη. Δυστυχώς από συνάδελφό του μου επιβεβαιώθηκε ότι ο ίδιος οδηγούσε το τρένο», περιγράφει η σύντροφος του Δημήτρη Μασσαλή.

«Υπήρχαν πολλά προβλήματα στο σιδηρόδρομο, ειδικά με τα ρεύματα, ειδικά με κάποιες βλάβες στα τρένα που καθυστερούσαν. Ήξερα για συμβάντα στο παρελθόν που είχαν γίνει δυστυχήματα δυστυχώς», παραδέχεται σε άλλο σημείο η σύντροφος του 30χρονου μηχανοδηγού.