Τέμπη: Καθηλώνει τραυματίας του συρμού – «Κόλαση! Η φωτιά θα μας έκαιγε»

Τέμπη

"Έχω αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι από την σύγκρουση και σίγουρα, μέσα σε όλο τον πανικό, έχω παντού μώλωπες".

Οι συγγενείς των επιβατών του μοιραίου συρμού στα Τέμπη ραγίζουν καρδιές μιλώντας στα τηλεοπτικά δίκτυα. Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη, μάλιστα, ο Συμεών Μιναέμης που βρισκόταν μέσα στον συρμό καθηλώνει με όσα μοιράστηκε από τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ειδικότερα, ο τραυματίας δήλωσε πως «εκείνη την ώρα έκανα τον σταυρό μου! Επικρατούσε πανικός, μια κυρία φώναζε για το παιδί της, μια άλλη κοπέλα φώναζε ότι είχε παγιδευτεί και δεν μπορούσαμε να βρούμε ποιο είναι το πάνω και ποιο το κάτω! Ήταν το δύσκολο βαγόνι που σχεδόν γύρισε. Τώρα, φέραμε πολλές κωλοτούμπες ή μία, κανείς δεν ξέρει. Θυμάμαι ότι ήταν υπό κλίση το βαγόνι και ευτυχώς βρήκαμε ένα σπασμένο τζάμι που, ήταν αρκετά ψηλά, δεν είχαμε και άλλη επιλογή. Η φωτιά θα μας έκαιγε! Προσπαθούσαμε παράλληλα όσοι έβγαιναν, οι άλλοι να την σβήνουν» τόνισε, επίσης, ο Συμεών Μιναέμης.

«Δεν ήταν μία η φωτιά, για να μην γίνει παρεξήγηση! Στο δικό μας μόνο βαγόνι ήταν δύο μικρές φωτιές. Προσωπικά έχω αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι από την σύγκρουση και σίγουρα, μέσα σε όλο τον πανικό, έχω παντού μώλωπες αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό».

«Υπήρχε χάος! Όλα όσα βλέπετε εσείς τα βλέπετε με φωτισμό και προβολείς, εμείς εκείνη την ώρα δεν είχαμε προλάβει ούτε τα κινητά μας να πάρουμε οι πιο πολλοί. Από τη μια τα σκοτάδια, από την άλλη δυο τρένα να παίρνουν φωτιές και εμείς να μην ξέρουμε προς τα που πρέπει να πάμε» στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη το απόγευμα της Τετάρτης. «Κόλαση! Πως να το περιγράψεις… Αυτό που λένε σαν στιγμές από ταινία, πιστεύω σκηνοθέτης κάτι τέτοιο δεν το έχει σκεφτεί ακόμα»