Τέμπη: Καθηλώνει πατέρας αγνοούμενου- «Ξέρω πώς τον γιο μου δεν θα τον δω ποτέ ξανά»

Τέμπη

"Είμαι σίγουρος ότι είναι σε πτωματική κατάσταση" υπογραμμίζει ο πατέρας του επιβαίνοντα στον συρμό που συγκρούστηκε στα Τέμπη.

Για την τραγωδία στα Τέμπη, όπου μέχρι αυτή την ώρα οι νεκροί πλησιάζουν τους 60, μίλησε ο Λυσίμαχος Παπάζογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Ματίνα Παπαδέα τη νύχτα της Πέμπτης. Ο καθηγητής στο ΑΠΘ εστίασε στον γιο του, ο οποίος ταξίδευε με τον φονικό συρμό και συγκαταλέγεται προς ώρας στους αγνοούμενους.

Ειδικότερα, ο κ. Παπάζογλου εξήγησε πως η σύντροφος του γιου του κατάφερε να διασωθεί και βρίσκεται μαζί στο ξενοδοχείο που τους έχουν παραχωρήσει έως ότου γίνει η ταυτοποίηση. «Δεν τον αναζητώ. Είμαι σίγουρος ότι είναι σε πτωματική κατάσταση, απλά περιμένω την ταυτοποίηση. Ο γιος μου πήγε να πάρει νερό από το κυλικείο και δεν επέστρεψε ποτέ. Εγώ ξέρω πώς τον γιο μου δεν θα τον δω ποτέ ξανά. Δεν είμαι μηχανολόγος ούτε ειδικός σε ατυχήματα».

«Αυτό που θα πω ότι είναι πολύ κρίμα να σκοτώνονται από μια χαζομάρα. Η Ελλάδα δεν βάζει μυαλό ποτέ, γίνονται τα ίδια λάθη εδώ και πολλά χρόνια. Όπως είπε κάποιος, οι Έλληνες θα βάλουν μυαλό όταν σκοτωθούν όλοι και έρθουν Έλληνες από το εξωτερικό να φτιάξουν τη νέα Ελλάδα».

«Οργή υπάρχει, δεν θέλω να αποδώσω ευθύνες, δεν είναι δική μου δουλειά. Βλέπω το αποτέλεσμα, τι φταίνε τόσα παιδιά;» πρόσθεσε, επίσης, ο πατέρας του νεαρού αγνοούμενου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Ματίνα Παπαδέα τη νύχτα της Πέμπτης.