Τέμπη: «Η λύπη έχει καταλαγιάσει με την ταφή και τώρα κυριαρχεί ο θυμός»

Τέμπη

Αφοπλιστικά ειλικρινής για την τραγωδία στα Τέμπη εμφανίστηκε ο Στέλιος Κουκαριώτης στο MEGA.

Για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, που βύθισε σύσσωμη την χώρα στο πένθος, μίλησε ο Στέλιος Κουκαριώτης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Τετάρτης. Ο κ. Κουκαριώτης έχασε τις δύο αδελφές του στο τραγικό δυστύχημα και μοιράστηκε λόγια καρδιάς με το τηλεοπτικό κοινό του Μεγάλου Καναλιού.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Κουκαριώτης δήλωσε πως «είχαμε πάει για μία κηδεία στην Αθήνα. Εγώ με τον γιο μου γυρίσαμε στο Αγρίνιο ενώ οι δύο αδελφές μου πήγαν με το τρένο για τη Θεσσαλονίκη. Η λύπη έχει κάπως καταλαγιάσει με την ταφή. Τώρα αρχίσει και κυριαρχεί ο θυμός. Όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα βλέπω πως τίποτα δεν γίνεται σωστά».

«Γνωρίζω πως ζει ο κόσμος έξω και μπορώ να συγκρίνω με τη ζωή που ζούμε εδώ. Είμαστε στην Ευρώπη και είναι λες και ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα»

«Κάποιες φορές δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Είναι πολλοί αυτοί που φταίνε. Ο σταθμάρχης, ο μηχανοδηγός, αυτοί που τους έβαλαν εκεί και όλο το σύστημα που χρόνιά τώρα λειτουργεί έτσι. Θέλω να πιστεύω πως κάτι θα ξυπνήσει στον Έλληνα και θα ζητήσει μία καλύτερη ζωή. Δεν πρέπει να υπάρχει ατιμωρησία» συμπλήρωσε, επίσης, ο κ. Κουκαριώτης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Τετάρτης στο MEGA.