Τέμπη: Απέραντη θλίψη στην κηδεία της 42χρονης Βάγιας που σκοτώθηκε στο μοιραίο τρένο

Τέμπη

Τελευταίο αντίο στην 42χρονη μητέρα δύο παιδιών που σκοτώθηκε μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της…

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης με τα αναπάντητα ερωτήματα να κυριαρχούν έφτασε η σορός της Βάιας Μπλέκα – Καρακώστα στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στον Τύρναβο. Η 42χρονη νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, άφησε την τελευταία της πνοή στη μοιραία σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Πλήθος από στεφάνια βρίσκονται ήδη στην εκκλησία, ενώ οι πολίτες ήδη συγκεντρώνονται ώστε να την «αποχαιρετήσουν». Η 42χρονη αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Γιώργο, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας και τα παιδιά τους την 19χρονη Αθανασία και τον 15χρονο Λευτέρη.

Με συλλυπητήριο μήνυμα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «αποχαιρετά» την Βάια Μπλέκα – Καρακώστα, κάνοντας λόγο για μια καλή μητέρα και σύζυγο, καλή συνάδελφο και νοσηλεύτρια.

«Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της» επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της στο μήνυμα τους.

Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου προτείνεται στα μέλη του συλλόγου και σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να κλείσουν τα καταστήματά τους στις 12.00 μ. ώρα που θα ψαλεί στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης η νεκρώσιμη ακολουθία για την αδικοχαμένη 42χρονη Τυρναβίτισσα Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση της τελετής, ενώ την ίδια ώρα τα καταστήματα εστίασης θα κλείσουν τη μουσική.

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας αλλά και στις οικογένειες όλων των θυμάτων.