Τελευταίο αντίο στον Βασίλη Μπεσκένη

Το τελευταίο αντίο στον συνάδελφο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι - Η νεκρώσιμη ακολουθία τελείται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Γλυφάδας

Τελευταίο αντίο αυτή την ώρα στον συνάδελφο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη. Ο Βασίλης, «έφυγε» στα 43 του χρόνια ξαφνικά το πρωί της περασμένης Κυριακής. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε βαφτίσει τον γιο του.

«Ο Βασίλης Μπεσκένης υπήρξε ένας συνάδελφος, ο οποίος υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία με ήθος, σεβασμό και ευπρέπεια. Ήταν παθιασμένος με το αντικείμενό του και εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά για να καθιερωθεί και να διακριθεί. Πιστός στην δεοντολογία, κρατήθηκε μακριά από κραυγές και αφορισμούς, φροντίζοντας να παρέχει έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση. Με τον τρόπο αυτό έγινε αποδεκτός και σεβαστός από όλους. Ο τραγικός θάνατός του, λίγες ώρες μετά τη βάπτιση του παιδιού του, κάνει τα λόγια φτωχά, καθώς δεν μπορούν να παρηγορήσουν κανέναν. Ο Βασίλης Μπεσκένης ‘’έφυγε» για πάντα, αφήνει, όμως, πίσω του παρακαταθήκη ευπρέπειας, ευγένειας και επαγγελματισμού για τους νεώτερους συναδέλφους» υπογραμμίζει η Ένωση Συντακτών στην ανακοίνωσή της.

Πλήρες φωτο-ρεπορτάζ στο NEWSIT