«Τελευταία στιγμή εγκαταλείψαμε το σπίτι με τη Χριστίνα Λαμπίρη, θα καιγόμασταν κι εμείς»!

Θανάσης Αδαμόπουλος

"Έφυγε η Χριστίνα πρώτα, μετά έφυγα εγώ από πίσω. Στη Δημοκρατίας υπήρχε ουρά αυτοκινήτων και δεν μπήκαν στη διαδικασία να ανοίξουν τη δεύτερη λωρίδα να φύγει ο κόσμος. Καιγόταν ο κόσμος"!

Ο Θανάσης Αδαμόπουλος, πρώην δήμαρχος Πικερμίου, σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη, περιγράφει το χάος που επικράτησε το εφιαλτικό απόγευμα της Δευτέρας, όταν η φωτιά έφτασε στο Μάτι.

«Τελευταία στιγμή εγκαταλείψαμε το σπίτι, θα καιγόμασταν κι εμείς. Δεν υπήρχε καμία πρόληψη. Ξέρουν που είναι οι κρουνοί; Έχουν κάνει επισκευή στους κρουνούς; Αν υπήρχε πρόληψη θα πιάναμε τη φωτιά αμέσως. Αφού δεν πιάστηκε η φωτιά στα πρώτα 5-7 λεπτά, τελείωσε, μας έκαψε! Όταν τρέχει με 120 χιλιόμετρα, είναι δυνατόν να μην κάνεις εκκένωση; Παλιά χτυπούσαν τις καμπάνες, έβγαζαν ντουντούκες… Έκαψαν τον κόσμο! Έλεος! Ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον. Όλοι φταίνε!

Έφυγε η Χριστίνα πρώτα, μετά έφυγα εγώ από πίσω. Η Δημοκρατίας είναι διπλής κατευθύνσεως. Με το που έφυγα εγώ υπήρχε ουρά αυτοκινήτων και δεν μπήκαν στη διαδικασία να ανοίξουν τη δεύτερη λωρίδα να φύγει ο κόσμος. Καιγόταν ο κόσμος! Εγώ έφυγα παράνομα αριστερά. Ξεφορτώνουν και δυο πλοία στο λιμάνι. Καίγονται και βάζουν και άλλους να καούν»;

Κάηκε στη φωτιά το σπίτι τραγουδιστή που ανάρρωνε στο Μάτι μετά από εγκεφαλικό!