Τατιάνα Στεφανίδου: Η απάντηση σε όσους παραποιούν την αλήθεια για το τροχαίο

Τατιανά Στεφανίδου

"Κάποιοι το ερμήνευσαν με αντίθετο τρόπο" τονίζει με σαφήνεια η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ευθεία απάντηση θέλησε να δώσει η Τατιάνα Στεφανίδου, το απόγευμα της Παρασκευής, σε όσους προσπαθούν για ακόμη μια φορά να την στοχοποιήσουν παραποιώντας λεγόμενα της από την εκπομπή T-Live.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να δώσει ένα τέλος σε δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο για το θέμα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή και αφορούσε στο τροχαίο δυστύχημα έξω από την Βουλή των Ελλήνων.

“Στη σημερινή εκπομπή με θέμα το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή και το video που ήρθε στη δημοσιότητα, ξεκαθάρισα, με σκοπό την προστασία του 23χρονου Ιάσονα, οτι ίσως η ταχύτητα του συγκεκριμένου video να είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Κάποιοι το ερμήνευσαν με ακριβώς τον αντίθετο τρόπο. Είναι ξεκάθαρο ήδη από τις εκπομπές που έχουμε προβάλει στις 15, 16 & 17/3 και είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο στη σελίδα www.alphatv.gr/tlive ότι ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος έστριψε παράνομα και δεν υπήρχε στο σημείο τροχονόμος όπως όφειλε. Επίσης, πως ο 23χρονος μοτοσικλετιστής ήταν νόμιμος!” σημειώνει χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου στο μήνυμα της.

Στη σημερινή εκπομπή με θέμα το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή και το video που ήρθε στη δημοσιότητα, ξεκαθάρισα, με…

Δημοσιεύτηκε από Tatiana Stefanidou στις Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021

Η αναφορά που πραγματοποιήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha, το πρωί της Παρασκευής 19 Μαρτίου, είχε σχέση με την αυθεντικότητα του αποσπάσματος και την ταχύτητα προβολής του.

Ότι ακολούθησε, για ακόμα μια φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο διαδίκτυο, έχει να κάνει καθαρά με μια προσπάθεια στοχοποίησης τόσο της ίδιας της παρουσιάστριας όσο και της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής της.