Τατιάνα Στεφανίδου: «Γνωριζόμαστε 29 χρόνια»

Τατιάνα Στεφανίδου

"Έχουμε 29 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής επικοινωνίας. Έχουμε παρέα περάσει από σαράντα κύματα. Επιτυχίες, αποτυχίες, χαρές, λύπες, θρίαμβοι, απογοητεύσεις... Αυτό όμως που δεν κλονίστηκε ποτέ, είναι η εμπιστοσύνη σας".

Τελευταία εκπομπή της σεζόν για το T Live και η Τατιάνα Στεφανίδου, στην έναρξη, θέλησε να πει δυο λόγια, με αφορμή την διακοπή για τις καλοκαιρινές διακοπές.

«Σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή γι’ αυτή τη σεζόν. Μια σεζόν που για εμάς ήταν μία ακόμα καινούρια αρχή. Νέα ώρα, άλλο κοινό, διαφορετικές τηλεοπτικές επιλογές…

Γνωριζόμαστε πια 29 χρόνια. Έχουμε 29 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής επικοινωνίας. Έχουμε παρέα περάσει από σαράντα κύματα. Επιτυχίες, αποτυχίες, χαρές, λύπες, θρίαμβοι, απογοητεύσεις… Αυτό όμως που δεν κλονίστηκε ποτέ, είναι η εμπιστοσύνη σας» είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Έτσι, λοιπόν, θέλω σ’ αυτή την τελευταία μας εκπομπή για φέτος, να την ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που μπαίνετε στην παρέα του Alpha κάθε μεσημέρι. Σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε κι αυτή την προσπάθεια. Και θέλω να πω κι ένα ευχαριστώ στην ενημέρωση του Alpha, στη διεύθυνση και σε όλους τους δημοσιογράφους και τεχνικούς, όλους όσοι είναι εδώ, στο πλατό μας, στο κοντρόλ μας, όσοι τρέχουν έξω με τις κάμερες, με τους οποίους εργαστήκαμε σαν μία γροθιά, με εκτίμηση και σεβασμό, με πάθος», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπό μου, το alter ego μου, την αρχισυντάκτριά μου Νατάσα Τσόλκα και όλη μου την ομάδα. Τον καλύτερο σκηνοθέτη που είχα ποτέ, τον Δημήτρη Γιαχνή, το τμήμα γραφικών του Alpha τον κ. Γιάννη Γεωργακλή».

«Καλό καλοκαίρι να έχετε όλοι! Από Σεπτέμβρη θα είμαστε και πάλι κοντά σας στον Alpha. Την αγάπη μας, γεια σας!», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στο φινάλε της εκπομπής, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές.