Τατιάνα Στεφανίδου για Θεσσαλία: «Τους είδα με τα μάτια μου, οι πλιατσικολόγοι γυρνούσαν σαν κοράκια στα χωριά»

Τατιάνα Στεφανίδου

"Είδα με τα μάτια μου άνθρωπο να τους παίρνει στο κατόπι και να του λέει "τσακιστείτε και φύγετε από εδώ, θα σας κάνουμε μαύρους" ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Για όσα είδε με τα μάτια της στις περιοχές της Θεσσαλίας μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από το T-live. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στην περιοχή υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι προσπαθούν να κλέψουν αντικείμενα και συσκευές από τους συμπολίτες τους μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

«Το είδα με τα μάτια μου. Οι πλιατσικολόγοι, αυτοί οι μικροαπατεώνες, τα λαμόγια με κάτι καμιόνια -δεν θέλω να πω πιο συγκεκριμένα ο νοών νοείτω- και γυρνούσαν σαν κοράκια γύρω από τα χωριά. Είδα με τα μάτια μου άνθρωπο να τους παίρνει στο κατόπι και να του λέει «τσακιστείτε και φύγετε από εδώ, θα σας κάνουμε μαύρους». Οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε νερό να πλυθούν και έχουν βγάλει τις ηλεκτρικές τους συσκευές να περιμαζέψουν ό,τι υπάρχει και πηγαίνουν να τους κλέψουν, να αρπάξουν ό,τι βρούνε» είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Οι άνθρωποι στο Βλοχό για αυτό μένουν μέσα στη νύχτα στα πλημμυρισμένα γιατί λένε ό,τι έχει απομείνει δεν θα μας το πάρουν κιόλας» συνέχισε η δημοσιογράφος.