Τατιάνα Στεφανίδου για Θάνο Τζήμερο: «Άγρια, σκληρή και σεξιστική η επίθεση στη Σοφία Ζαχαράκη»

Τατιάνα Στεφανίδου

"Να προβληματιστούμε όλοι και να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι, για να σταθούμε ανάχωμα σε αυτό το μίσος και τον σεξισμό", σχολιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τη δική της τοποθέτηση γύρω από το απρεπές σχόλιο του Θάνου Τζήμερου προς τη Σοφία Ζαχαράκη έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια του Alpha, μέσα από το T-Live, αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «άγαμη και άτεκνη» που απηύθυνε ο πρώην πολιτικός προς την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

«Θα περάσουμε τώρα σε μία άγρια, σκληρή και σεξιστική επίθεση που έγινε από τον Θάνο Τζήμερο στη Σοφία Ζαχαράκη, τη νέα Υπουργό Οικογένειας», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου εισάγοντας το θέμα στον αέρα της εκπομπής.

«Η αλήθεια είναι ότι η νέα σύσταση της Βουλής πρέπει να μας προβληματίσει όλους μας, διότι υπάρχει μία νέα έκρηξη μίσους, μία στροφή του κόσμου στον συντηρητισμό, σε πιο ακραίες ιδέες», ανέφερε η δημοσιογράφος αμέσως μετά.

«Πρέπει να προβληματιστούμε όλοι και να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι, για να σταθούμε ανάχωμα σε αυτό το μίσος και τον σεξισμό. Πρέπει να δώσουμε εκ νέου αγώνες για την προστασία των δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων, των ομοφυλόφιλων.

Εδώ υπάρχουν κόμματα που έχουν μπει στη Βουλή και δεν αποδέχονται πια το αυτονόητο. Κάπου είχαμε θεωρήσει ότι κάποια πράγματα ήταν αυτονόητα και τώρα πια δεν είναι αυτονόητα. Μία δήλωση ήταν αυτή για τη Σοφία Ζαχαράκη, μας περιμένουν πολλά περισσότερα και για τους ομοφυλόφιλους και για τους μετανάστες», επισημαίνει η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Θέλει όλοι μας να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε για να προασπίσουμε αυτό που τον τελευταίο καιρό θεωρούσαμε κανονικότητα και κεκτημένο», καταλήγει η Τατιάνα Στεφανίδου.