Tatiana Live: Τι λέει η κοινωνική λειτουργός για την ηλικιωμένη που ζούσε σε τρώγλη στο Πήλιο!

κοινωνική λειτουργός

«Δεν ήταν καθόλου καλή η σχέση με το γαμπρό της. Τον φοβότανε πάρα πολύ. Της είχε πάρει κάποια χρήματα που είχε μαζεμένα για τα γεράματά της».

Στην εκπομπή “Tatiana Live” μίλησε η κοινωνική λειτουργός, η οποία είχε επαφή με την ηλικιωμένη που ζούσε σε τρώγλη στο Πήλιο, νηστική και με σπασμένο χέρι. Ήταν αυτή, μάλιστα, που πήγε στο σπίτι και έκανε την έκθεση και την κατέθεσε στην εισαγγελία.

[dfp_ads id=236982]

«Ήτανε στο πρόγραμμα βοήθειας στο σπίτι από το 2003 εγγεγραμμένη και λάμβανε  τις υπηρεσίες τις κοινωνικές που έπρεπε να λαμβάνει, δηλαδή νοσηλευτική υποστήριξη, κοινωνική υποστήριξη και οικιακή βοήθεια. Εγώ την είχα επισκεφτεί πολλές φορές. Έμενε μόνη της, είχε μια κόρη, όχι ήτανε χήρα, είχε μια κόρη, αυτή η κόρη που έμενε… με το γαμπρό της, η οποία δεν είναι διαγνωσμένη, αλλά πρόκειται για νοητική στέρηση. Μόνο που δεν είναι διαγνωσμένη, γιατί δεν πήγε ποτέ σε γιατρό.

Δεν ήταν καθόλου καλή η σχέση με το γαμπρό της. Τον φοβότανε πάρα πολύ. Της είχε πάρει κάποια χρήματα που είχε μαζεμένα για τα γεράματά της. Πήγε αυτός και της τα πήρε και τα έφαγε. Και αυτό την είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ, το πρώτο που μου είχε εκμυστηρευτεί όταν εγώ την πρωτοείδα δηλαδή και μιλήσαμε. Το 2013, όταν η νοσοκόμα έκανε κατ’ οίκον επίσκεψη για νοσηλευτική υποστήριξη, μου ανέφερε ότι η γιαγιά δεν είναι στο σπίτι», είπε μεταξύ άλλων η κοινωνική λειτουργός.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε στην Tatiana Live.