Tatiana Live: Νέα τροπή στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη της μητέρας της μικρής στο Tatiana Live μέσα από τις φυλακές.

Η υπόθεση της 4χρονης Άννυ που συγκλόνισε το καλοκαίρι τους πάντες παίρνει νέα τροπή, καθώς εκδόθηκε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για πρόσωπο «κλειδί» που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος της μητέρας της αποκάλυψε ότι σε κηλίδα αίματός της μικρής εντοπίστηκε DNA κι ενός τρίτου προσώπου.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της μιλά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μέσα από τη φυλακή…


Δεν πιστεύετε αυτά που έχει ομολογήσει ότι έγιναν;

Ναι δεν μπορώ. Άμα ήσασταν εσείς στην κατάσταση μου, θα το πιστεύατε εσείς αυτό; Γιατί εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω. Εγώ δηλαδή 25 χρονών έχω γίνει, εγώ μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο και εγώ να πιστέψω ότι έχει κάνει όλα αυτά τα πράγματα;

Την αγαπούσε δηλαδή τη μικρή;
Πάρα πολύ. Δηλαδή έχουμε χωρίσει κάποιες φορές, ερχόταν στην Βουλγαρία την έπαιρνε για ένα μήνα για δυο μήνες, πηγαινοερχόταν στην χώρα του. Δηλαδή η μικρή όταν έβλεπε τον πατέρα της, έβλεπε το θεό. Σηκωνόταν 8 η ώρα το πρωί κυρία για να πάει να της πάρει παιχνίδια, αυγά σοκολατάκια, με τα παιχνίδια μέσα. Δηλαδή την χτένιζε, την φρόντιζε, της έπλενε τα ρούχα γιατί δεν είχαμε πλυντήριο, δεν μπορούσαμε, δεν είχαμε από την αρχή πλυντήριο, της έπλενε τα ρούχα στα χέρια. Ποιος άντρας το κάνει αυτό το πράγμα; Αφού σας λέω η μικρή γλίστραγε κάτω και αυτός μάλωνε εμένα. Εγώ έφταιγα που η μικρή γλίστραγε κάτω.

Πριν λίγο καιρό υπήρξε μια φήμη ότι ενδεχομένως και να μη ζει ο Νικολάι.
Ναι, κάτι τέτοιο άκουσα, ότι είναι πεθαμένος άκουσα. Απλά τον Νικολάι εγώ δεν τον πιστεύω με τίποτα. Με τίποτα. Είτε ο ένας, είτε ο άλλος. Ένας από τους δυο θα’ ναι. Αφού ήταν μαζί. Ένας από τους δύο. Ή και οι δυο μαζί. Δεν ξέρω. Απλά μόνος του δεν μπορεί να κάνει τέτοιο πράγμα. Αφού με μάλωνε για το παιδί. Όταν έπεφτε γιατί γλίστραγε κάποιες φορές, όταν έπεφτε με μάλωνε εμένα.

Να μιλήσουμε λίγο για το περίφημο ταξίδι στην Βουλγαρία; Όσο ήσασταν στη Βουλαγρία, ο σύντροφος σας μίλησε με τον Νικολάι; Με τον φίλο του συναντήθηκαν;
Δεν ξέρω τίποτα. Μου είπε ότι πάει να μιλήσει με τον αδελφό μου, με την οικογένεια μου πήγε να μιλήσει για αυτόν. Τώρα αν έχει μιλήσει με τον Νικολάει από κεί, τι ξέρω εγώ; Καταρχάς δεν έχω μιλήσει με κανέναν από εκεί.

Γιατί ακούστηκε ότι επειδή γνώριζε τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι σας ο φίλος του συντρόφου σας, πήγατε εκεί πέρα με σκοπό να εξαφαλίσετε την σιωπή του. Δηλαδή να του δώσετε κάποια χρήματα με την συμφωνία να μη μιλήσει στην αστυνομία.
Αν ήξερα την αλήθεια από την αρχή δεν θα ήταν έτσι τα πράγματα. Όχι, δεν… καμία σχέση. Εγώ με τον Νικολάι μίλησα, τώρα δεν θυμάμαι ποια ακριβώς μέρα ήταν, πιστεύβ ότι ήταν Τρίτη – τετάρτη, τελευταία μου εβδομάδα να του πω ότι είμαι κρατούμενη, είπα εγώ στον (…) γιατί τσακωθήκαμε μαζί. Του είπα εγώ «τι έκανες στο παιδί μου» κι αυτά, «το πούλησες;» τσακωθήκαμε πολύ άσχημα και αυτός το πρωί μου έφερε το τηλέφωνο και μου λέει μίλα με τον Νικολάι. Και εγώ πήρα το τηλέφωνο και λέω «Νίκι σε παρακαλώ, πες μου τι έχει γίνει με το παιδί; Πίτε το έχεις δει εσύ τελευταία φορά;» και ο Νίκι μου είπε «πρέπει να είσαι πάρα πολύ δυνατή, ό,τι κι αν έχει συμβεί, μου λέει, εσύ πρέπει να είσαι δυνατή. Εγώ την τελευταία φορά που είδα το παιδί σου ήταν στις 9 Απριλίου» και μου έκλεισε το τηλέφωνο και δεν πρόλαβα να του πω τίποτε άλλο.

Σας έβαλαν σε κάποιες υποψίες ότι μπορεί κάτι να συμβαίνει;
Όχι. Τίποτα. Μου είπε αυτό γιατί είδε το παιδί στις 9 και μου το έκλεισε. Κι εγώ τρελάθηκε ακόμα πιο πολύ. Ξεκίνησα να τσακώνομαι με το (…), λέω κάνατε κάτι με το παιδί μου με τον Νικολάι και μετά από δυο μέρες μου είπε η αστυνομία την αλήθεια.

Ως μητέρα της μικρής, θεωρείτε ότι έχει συμμετοχή στο θάνατο της μικρής ο Νικολάι;
Την αλήθεια τώρα λέμε, ναι.