Tatiana Live: Έγκλημα πάθους στο Πήλιο! Τι λέει ο 50χρονος κατηγορούμενος

Έγκλημα

«Δεν είχα κανένα λόγο να πειράξω κανέναν. Εγώ πήγα να βρω την Ιωάννα και να με δει να πεθαίνω. Δεν είχα άλλη επιλογή μέσα μου, είχα θολώσει…».

Στην εκπομπή Tatiana Live μίλησε ο 50χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα πάθους στο Πήλιο. «Με την Ιωάννα είχαμε σχέση για οκτώ μήνες. Ήμασταν πολύ καλύτερα από κάθε ζευγάρι. Αυτή ξέρει γιατί χωρίσαμε, εγώ δεν μπορώ να ξέρω. Αυτή έκλεισε το τηλέφωνο πριν 20 μέρες κι εγώ χάθηκα. Έφτασα να παίρνω ψυχολογικά φάρμακα και θέλησα να κάνω κακό στον εαυτό μου. Δεν είχα σκοπό να πειράξω κανέναν.

[dfp_ads id=236982]

Όταν έμαθα ότι έκανε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο ένιωσα άσχημα, γιατί λέω, γιατί να μου φερθεί έτσι. Θα μπορούσε να τελειώσει μαζί μου και να πάει εκεί που ήθελε να πάει. Αν ήξερα ότι είναι ο άλλος εκεί, δεν θα πήγαινα. Δεν είχα κανένα λόγο να πειράξω κανέναν. Εγώ πήγα να βρω την Ιωάννα και να με δει να πεθαίνω. Δεν είχα άλλη επιλογή μέσα μου, είχα θολώσει. Την καραμπίνα την πήρα για να κάνω κακό στον εαυτό μου.

Αυτό φάνηκε και μετά γιατί όταν έγινε ότι έγινε, εγώ πήγα στο σπίτι, πήρα το δηλητήριο κι έμεινα στο νοσοκομείο για μία βδομάδα σχεδόν νεκρός. Ένιωσα άσχημα όταν τους είδα και τους δύο μαζί. Ήμουν ήδη θολωμένος για 20 μέρες, την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε η κυρία. Μετά ήρθαμε σε συμπλοκή με τον άνθρωπο αυτόν κι έγινε ότι έγινε. Εγώ ζήτησα συγγνώμη από την πρώτη στιγμή, δεν ήθελα να βλάψω κανέναν και δεν με έβλαψε και κανείς», είπε μεταξύ άλλων ο 50χρονος κατηγορούμενος.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε στην εκπομπή Tatiana Live.