Τατιάνα, Ελεονώρα, Ελένη… ποιοι προηγούνται στα νούμερα τηλεθέασης;

Τατιάνα Στεφανίδου και Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να κερδίζουν έδαφος στις μεσημεριανές μάχες...

Η ψυχαγωγία έχει εγκαταλείψει από καιρό την πρωινή ζώνη -Λιάγκας και Σκορδα θα παίζουν …μπάλα μόνοι τους φέτος- και έχει μετακομίσει τις μεταμεσημεριανές ώρες. Επιπλέον, ενημερωτικά και χρηστικά στοιχεία είναι απαραίτητα πια σε μια ψυχαγωγική εκπομπή, με βάσει το νέο προσανατολισμό του τηλεοπτικού κοινού. Ανασυνταγμένες και ανανεωμένες, οι περισσότερες εκπομπές, μπαίνουν κάθε μέρα στην τηλεοπτική αρένα με στόχο την πρωτιά. Ποιοι δείχνουν να τα καταφέρνουν καλύτερα;

Ελεονώρα Μελέτη και Ελένη Μενεγάκη βρίσκονται …απέναντι και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αν και η εκπομπή του STAR δεν δείχνει διατεθειμένη να παραδώσει εύκολα τα όπλα, η «Ελένη» διαθέτει μεγαλύτερη δυναμική. Το μεσημέρι της Τετάρτης η «Ελένη» συγκέντρωσε το 16% των τηλεθεατών και πολύ υψηλές επιδόσεις στο νεανικό κοινό, ενώ η «Μεσημεριανή Μελέτη» παρέμεινε στο 10,3%.

Εδώ και μέρες, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πετυχαίνει το υψηλότερο σκορ στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη, όσον αφορά στο γενικό σύνολο τηλεθέασης. Χθες, το «Μίλα» έφτασε στο 17,3%, με την απέναντι παρέα των «Δέστε τους» να σημειώνει ποσοστό 14,9%.

Τη δική της πορεία καταγράφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή -13,4% έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης- και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Μαρία Μπακοδήμου -10,3% στη χθεσινή εκπομπή.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Αποκαλυπτική μαρτυρία για το θρίλερ στη Σαλαμίνα σήμερα στο ΜΙΛΑ!

Το κλάμα της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!