Τάσος Ξιαρχό: Η πρώτη ανάρτηση μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Τάσος Ξιαρχό

Όσα έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό στην ανάρτηση που κατέβασε λίγο αργότερα.

Με μία ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό στο Tik Tok έδωσε σημάδια ότι είναι ζωντανός. Αν κι η ανάρτηση κατέβηκε λίγο αργότερα, ο χορογράφος μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μετά τον σάλο, ενώ ανέφερε πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή LIVE NEWS στο Mega, ο Τάσος Ξιαρχό είχε πάρει ποσότητα χαπιών και είχε στείλει ανησυχητικά sms σε φιλικά του πρόσωπα ότι θα βάλει τέλος στη ζωή. Η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον εντοπίσουν. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε από την αστυνομία, ενώ ο ίδιος αγνοείται.