Τάνια Ρόκα: Έκαναν συγκινητική καντάδα στη φίλη τους που βγήκε από το νοσοκομείο

Τάνια Ρόκα

Όσα μεταδόθηκαν από το TLive.

Η ηθοποιός Τάνια Ρόκα βγήκε από το νοσοκομείο και στο Διαδίκτυο έκανε γύρο ένα πολύ συγκινητικό βίντεο όπου πρωταγωνιστές μιας μπάντας της έκαναν καντάδα.

Η ηθοποιός που δίνει μάχη με μία σπάνιας μορφής οξεία λευχαιμία μίλησε στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου εμφανώς συγκινημένη για την πράξη των φίλων της.

«Αυτή τη στιγμή που βλέπω το βίντεο είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Συγκινούμαι. Όταν συνέβη, βγαίνοντας στη βεράντα μου, έπαθα τεράστιο σοκ. Είναι μία καντάδα της αλληλεγγύης, της αγάπης, της ενσυναίσθησης, της δύναμης της φιλίας.  Πάσχω από μία σπάνιας μορφής οξείας λευχαιμίας, εξακολουθώ και μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία, ωστόσο το πρώτο δύσκολο μέρος το πέρασα και εξ΄ ου και οι φίλοι μου μού έκαναν την καντάδα» ανέφερε η Τάνια Ρόκα.

«Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπω στο χειρουργείο για να κάνω μία αλλογενή μεταμόσχευση που στην περίπτωσή μου είναι μονόδρομος για να καταφέρω να φτάσω στην ίαση. Είμαι σίγουρη με την αγάπη, όχι μόνο των φίλων μου, αλλά και όλου του κόσμου, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω» συνέχισε η νεαρή ηθοποιός.

Η αδερφή της ηθοποιού είναι η δότρια μυελού των οστών.

Πηγή: TLife