Ταλέντα, Όσκαρ και Έρευνα απόψε στην TV

Δείτε τι... θα δείτε απόψε στην TV

Στις 21:00 αρχίζει στον ΑΝΤ1 ακόμα ένας ημιτελικός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Οι 11 διαγωνιζόμενοι πρέπει να δείξουν ότι έχει εξελίξει το ταλέντο τους, για να περάσουν στον τελικό. Ποιοι είναι οι τρεις που θα τα καταφέρουν;

Την ίδια ώρα, στις 21:00 αρχίζει στο Star η ελληνική ταινία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια» με τους Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Σταύρο Ξενίδη, Χρόνη Έξαρχάκο, Νικήτα Πλατή, Πέτρο Λοχαϊτη, Αλίκη Ζαβερδινού, Χρήστο Μάντζαρη, Ντίνο Καρύδη, Γιώργο Μεσσάλα.

Η Λίζα, μοναχοκόρη του εργοστασιάρχη Αντώνη Δέλβη, που χήρεψε πολύ νέος, επιστρέφει στην Αθήνα από το Λονδίνο, όπου σπούδασε. Η Λίζα, που ο πατέρας της θα προτιμούσε να ήταν αγόρι, προορίζεται να τον διαδεχτεί στη διαχείριση του εργοστασίου του, αλλά αυτή έχει νέες ιδέες, προοδευτικές, που συγκρούονται με τις ιδέες του συντηρητικού πατέρα της. Σε μια «πορεία ειρήνης», που πήρε μέρος παρά τη ρητή απαγόρευσή του, τσακώνεται μ´ έναν ειρηνιστή, που δουλεύει στο εργοστάσιο του πατέρα της. Η Λίζα, όμως, δεν το ξέρει, όπως κι αυτός δεν ξέρει ότι το «τρελοκόριτσο» με το οποίο τσακώθηκε είναι η κόρη του αφεντικού του. Αλλά, όταν ο Δέλβης αποφασίζει να απολύσει όσους από τους εργάτες του πήραν μέρος στην πορεία, και οι υπόλοιποι εργάτες κατεβαίνουν σε απεργία, η Λίζα παίρνει το μέρος των εργατών. Ξανασυναντάει το νεαρό ειρηνιστή και δεν αργεί να τον ερωτευτεί.

Στις 22:00 έχει «Αθλητική Κυριακή» στη ΝΕΤ. 

Στις 22:00 Α' τηλεοπτική προβολή στην ΕΤ1 ! Πρόκειται για την ταινία «THE HURT LOCKER» του 2008 που τιμήθηκε με 6 Όσκαρ το 2010! Ανάμεσά τους, Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας.

Η Βαγδάτη έχει γίνει μια πόλη – παγίδα γεμάτη από βόμβες και ανθρώπους καμικάζι που θυσιάζουν τη ζωή τους. Περίπου κάθε δεκαπέντε λεπτά γίνεται έκρηξη από έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό με θανατηφόρες επιπτώσεις. Η Β-Company είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκπαιδευτεί να αφοπλίζει αυτές τις θανατηφόρες βόμβες. Ο λοχίας Σάνμπορν, ένας πρώην καταδρομέας, και ο λοχίας Έλτριτζ, ένας νέος που φιλοσοφεί τη ζωή, έχουν μόνο τριανταοκτώ ημέρες να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Αναγκάζονται να συνεργαστούν με τον καινούριο αρχηγό της ομάδας, Γουίλιαμ Τζέιμς, ο οποίος εφαρμόζει περίεργες τεχνικές και δείχνει να απολαμβάνει το παιχνίδι με τον θάνατο, κάτι που τρομάζει τους υπόλοιπους στρατιώτες.

Στις 23:15 ξεκινά η «Έρευνα» στο MEGA με τον Παύλο Τσίμα. Εφικτή η επαναδιαπραγμάτευση; Μπορεί να βρεθούμε εκτός ευρώ; 
Η «'Ερευνα» ρίχνει φως στα ερωτήματα που αυτές τις ημέρες κάνουν τον γύρο του κόσμου, συζητώντας τόσο με δημοσιογράφους που υπογράφουν τις αναλύσεις περί ελληνικής εξόδου, όσο και με εκείνους που επηρεάζουν τις ευρωπαϊκές αποφάσεις: τον εκπρόσωπο του νέου Γάλλου Προέδρου Μπενουά Αμόν, τους οικονομικούς συμβούλους της καγκελαρίου Μέρκελ, Π. Μπόφινγκερ και Χ. Ζιν, και τον Ρομάνο Πρόντι, τον άνθρωπο που ήταν Πρόεδρος της Κομισιόν όταν το ευρώ γεννιόταν και η Ελλάδα γινόταν μέλος της ζώνης.
Ερώτημα δεύτερο: Τι περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου έχει η Ελλάδα; Η «'Ερευνα» ταξιδεύει στην Ρουμανία και καταγράφει την πρόσφατη εμπειρία της χώρας που κατάφερε να επαναδιαπραγματευθεί με το ΔΝΤ την αύξηση στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, που το ρουμανικό μνημόνιο είχε περικόψει.
Στην Αθήνα, συζητούν γύρω από τα ίδια ερωτήματα ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Νότης Μηταράκης και ο Φίλιππος Σαχινίδης.

Διαβάστε ακόμα:

Τι θα δούμε στο αποψινό «Ελλάδα έχεις ταλέντο»