Τάκης Ζαχαράτος: «Θα ήθελα να έχω κάποιον να με αγκαλιάζει» ΔΕΙΤΕ το β’ μέρος της συνέντευξής!

"Είναι φυσιολογικό να υπάρχει η Χρυσή Αυγή, όταν..."

O χαρισματικός Τάκης Ζαχαράτος μας άνοιξε το «σπίτ騻 του, το Θέατρο Αλίκη, εκεί όπου φέτος σημειώνει τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της σεζόν! «I am what i am»!

Στο Α' μέρος ο γνωστός showman μίλησε για την Αλίκη και το πόσο θα ήθελε να είχε δουλέψει μαζί με τους σπουδαίους καλλιτέχνες, ενώ στην κουβέντα που έκανε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα απαντάει αν αισθάνεται star και εξηγεί γιατί προτίμησε να δουλέψει σε αυτόν τον ιστορικό αλλά «δύσκολο» χώρο, το Θέατρο «ΑΛΙΚΗ».

Στο δεύτερο μέρος, μας μιλάει για την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουμε και για το αν παρακολουθεί από την τηλεόραση τα τεκταινόμενα. Πόσο του είναι απαραίτητα για να κάνει πολιτική σάτιρα ;

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχει η Χρυσή Αυγή, όταν…»

Ένα σημαντικό μέρος της κουβέντας, είχε να κάνει και με την «Χρυσή Αυγή». Ο Τάκης Ζαχαράτος μένει στην Κυψέλη και βιώνει τη δύσκολη κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στην περιοχή του και μας εξηγεί τι οδήγησε τον κόσμο στο να γιγαντώσει το φαινόμενο της «ΧΑ».

Λίγο παρακάτω, μας ανοίγει το καμαρίνι του και μας δείχνει κάτι που δεν έχει δείξει ποτέ σε κάμερα, ενώ μας αποκαλύπτει και το αγαπημένο του αντικείμενο που κοσμεί τον προσωπικό του χώρο…

ΚΟΥΙΖ! Ποιός πασίγνωστος και υπερταλαντούχος συνθέτης, ανέλαβε (με μεγάλη επιτυχία) χρέη…κάμεραμάν σε όλη τη συνέντευξη ; Η αποκάλυψε στο βίντεο…!

Δείτε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης…