Ταινίες ,,,παραμύθια στις οθόνες μας

Τι θα δούμε απόψε στην TV;

18:00 ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ – MEGA

Μετά την επίθεση που δέχθηκαν, ο Σαβάς λέει στον Παλά ότι πρέπει να λάβουν μέτρα για να αποτρέψουν νέο χτύπημα. Η Τσιτσέκ σοκάρεται όταν ο Γιαβούζ τής αποκαλύπτει ποιος ήταν υπεύθυνος για το θάνατο του μικρού αδελφού της… Ο Γιαβούζ τής λέει πως ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί η αιματοχυσία είναι να παραμείνει νύφη των Μπαλντάρ. Η Γιασεμίν πρέπει να πάει στη διαφημιστική για την υπογραφή της συμφωνίας με την Τζεϊντά. Ο Σαβάς, όμως, που ανησυχεί ότι οι Μοράν μπορεί να θελήσουν να τη βλάψουν ως αντίποινα για τον ίδιο, στέλνει τον Εσρέφ να τη φυλάει και της απαγορεύει να βγει από το σπίτι! Στη Γιασεμίν δεν αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση. Συγκρούεται με τον Σαβάς, ο οποίος πρέπει να πάει στη Βαν για να ελέγξει πώς έχουν τα πράγματα. Του ζητά να μείνει μαζί μ’ εκείνη και τον Ομέρ. Ο Σαβάς τής επιφυλάσσει, όμως μια έκπληξη: της λέει ότι θα αναγνωρίσει το παιδί τους!

21:00 ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ – ΑΝΤ1

Το κλασικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς γίνεται ένα αξέχαστο κινηματογραφικό έργο, χάρη στη σκηνοθετική μαεστρία του Ρόμαν Πολάνσκι (Όσκαρ σκηνοθεσίας 2002 – «Ο πιανίστας»). Ο κορυφαίος Πολωνός σκηνοθέτης ανέθεσε τον κεντρικό ρόλο του Όλιβερ στον εκφραστικό Μπάρνι Κλαρκ, ενώ ο βραβευμένος Σερ Μπεν Κίνγκσλεϊ (Όσκαρ α ανδρικού ρόλου 1982 – «Γκάντι») ενσαρκώνει με τον μοναδικό του τρόπο τον πανούργο κακοποιό Φέιγκιν.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Λονδίνο, δέκατος ένατος αιώνας. Το μέλλον του ορφανού Όλιβερ μοιάζει προκαθορισμένο. Στο άσυλο όπου ζει, τον περιμένει μονάχα η πείνα, η κακομεταχείριση και η σκληρή δουλειά, όπως και όλους τους υπόλοιπους νεαρούς τροφίμους. Ο δεκάχρονος μικρός κατορθώνει να αποδράσει και γίνεται μέλος μια συμμορίας παιδιών που κλέβουν πορτοφόλια, ρολόγια – οτιδήποτε έχει κάποια αξία – και τα φέρνουν στον εκμεταλλευτή τους και αρχηγό της σπείρας, Φέιγκιν, για να τους εξασφαλίσει αυτός με τη σειρά του στέγη και φαγητό. Ο δρόμος που έχει πάρει ο Όλιβερ, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια προς τη φυλακή και την κρεμάλα. Χάρη, όμως, στα αγνά του αισθήματα και την ευγένειά του, θα βρει τελικά τρόπο να σωθεί…

21:50 JUNIOR MASTERCHEF – MEGA

Ενα ακόμα Masterclass περιμένει τους 8 μικρούς μάγειρες! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος φτιάχνει gourmet σουβλάκια και ο Γιάννης Λουκάκος μαγειρεύει μια «ιδιαίτερη» σούπα! Οι υποψήφιοι Junior Masterchef κρατούν σημειώσεις, μαγειρεύουν και διασκεδάζουν σ’ ένα «χορταστικό» μάθημα! Κρύβουν όμως και μια έκπληξη-δώρο για τους κριτές τους…!

22:00 Ο ΜΕΛΑΝΟΚΑΡΔΟΣ – STAR

Ο Μόρτιμερ «Μο» Φόλτσαρτ και η 12χρονη κόρη του, η Μέγκι, μοιράζονται το ίδιο πάθος, την αγάπη τους για τα βιβλία. Αυτό που επίσης έχουν κοινό είναι ένα μοναδικό ταλέντο να ζωντανεύουν ήρωες από βιβλία, όποτε τα διαβάζουν δυνατά. Αλλά υπάρχει ένας κίνδυνος: για κάθε ήρωα που ζωντανεύει από ένα βιβλίο, ένα αληθινό πρόσωπο εξαφανίζεται μέσα στις σελίδες του…

Διαβάστε ακόμα:

Junior MasterChef: Ποιοι μικροί μάγειρες αποχώρησαν;

ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Ξένια το σκάει!

Κλεμμένα Όνειρα: Η Φαίη συναντά τον Σταύρο στη γειτονιά του ζητώντας εξηγήσεις!