Ταινίες, γέλιο και τραγούδι για όλη την οικογένεια απόψε στην TV

Δείτε τι θα δείτε απόψε στην TV

21:00 στο MEGA «Μinute to won it» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Ο Δημήτρης είναι νέος, ωραίος και βολεϊμπολίστας! Στο «Minute to Win it» «ψαρεύει» φωτιστικά, μαζεύει μακαρόνια, κρεμάει κρεμάστρες και αποδεικνύει πως όταν θέλεις κάτι πολύ, μπορείς να τα καταφέρεις.
Την σκυτάλη παίρνει ο πολυτάλαντος Παναγιώτης. Ο νεαρός γεωπόνος και dj, στοχεύει σε καρπούζια, μεταφέρει μπαλάκια με το μέτρο και κάνει αβγά να προσγειώνονται σε ποτήρια, έχοντας τον χρόνο με το μέρος του.
Το μεγάλο έπαθλο του «Minute to Win it» είναι 50.000 ευρώ. Τα χρήματα είναι πολλά και ο χρόνος μετράει αντίστροφα. 

Την ίδια ώρα αρχίζει στο Star η ταινία κινουμένων σχεδίων «BARBIE: ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ 2»

Η πανέμορφη πριγκίπισσα-γοργόνα Μερλία, Λία για τους φίλους, επιστρέφει και διψάει για περιπέτεια. Προπονείται σκληρά μάλιστα καθώς μάχεται για τη μεγαλύτερη διάκριση στο άθλημά της, την πρώτη θέση στο “Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σερφ της Αυστραλίας”. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αλλά το ταλέντο της πριγκίπισσας είναι αστείρευτο και έτσι τα πράγματα πάνω από το νερό πηγαίνουν πρίμα για τη Λία. Είναι όμως το βασίλειο τής Ωκεανίας, που θα χρειαστεί και πάλι τη βοήθειά της, όταν κατά λάθος θα απελευθερωθεί, από τη δίνη της, η σατανική γοργόνα Έρις, απειλώντας να σφετεριστεί για μία ακόμα φορά τον θρόνο, οδηγώντας το βασίλειο του βυθού στην καταστροφή. Με τη βοήθεια όμως κάποιων καινούριων φίλων, η μικρή μας πριγκίπισσα, θα μάθει πως όλα είναι δυνατά, καθώς η πραγματική φιλία δεν γνωρίζει όρια και εμπόδια.

22:00 O Σπύρος Παπαδόπουλος μας κρατάει συντροφιά και αυτό το Σάββατο με την παρέα του «Στην υγειά μας» από τη συχνότητα της ΝΕΤ.

Στις 23:00 θρίλερ στον Alpha «Snakes on a Plane» με τους  Σάμιουελ Τζάκσον, Τζουλιάνα Μαργκούλις, Νέιθαν Φίλιπς.
Η ζωή του ανέμελου νεαρού Κέβιν αλλάζει όταν βρεθεί άθελά του μάρτυρας σε μια οργανωμένη δολοφονία. Αναγκασμένος να παραστεί ως μάρτυρας στη δίκη που ακολουθεί, μεταφέρεται αεροπορικώς για να καταθέσει με τη συνοδεία των πρακτόρων του FBI Φλιν και Σάντερς. Δε γνωρίζουν όμως ότι ένας από τους πιο στυγερούς πληρωμένους δολοφόνους του κόσμου έχει επιβιβαστεί στο ίδιο αεροπλάνο για να ματαιώσει τα σχέδιά τους, έχοντας ως όπλο τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να συμβεί σε κάποιον εν πτήση…

23:10 ΟΛΑ 12+ με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή σε μεγάλα κέφια. Λαμπεροί καλεσμένοι και αστεία βιντεάκια για μεταμεσονύχτιο γέλιο.

Διαβάστε ακόμα:

Κατάφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου να κερδίσει (σ)το Euro;

Αυλαία και για τα «Κλεμμένα Όνειρα»!