Ταγματάρχης: Διαφάνεια και ποιότητα οι στόχοι μας

Διαβάστε τα όσα είπε στους δημοσιογράφους ο Λάμπης Ταγματάρχης για την διαφάνεια στους μισθούς της ΕΡΤ.

«Η άμεση προτεραιότητα της διοίκησης της ΕΡΤ είναι η διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες της εταιρείας, μέσω και του προγράμματος «Διαύγεια», είπε ο διεθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. Λάμπης Ταγματάρχης στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ο κ. Ταγματάρχης συνέχισε λέγοντας πως «ήδη αναρτώνται στο διαδίκτυο οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ σύντομα θα αναρτώνται και τα κοστολόγια των εκπομπών της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, πάντα με σεβασμό προς τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων. Στόχος όλων των ενεργειών», είπε ο κ. Ταγματάρχης, είναι ο σεβασμός προς τον Έλληνα πολίτη, που ενισχύει την ΕΡΤ μέσω του ανταποδοτικού τέλους».

Αναφερόμενος στους σχεδιασμούς της νέας διοίκησης, ο κ. Ταγματάρχης δήλωσε ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για την παραγωγή ποιοτικού προγράμματος, απόλυτα εναρμονισμένου με τον θεσμικό ρόλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ο οποίος – όπως είπε – είναι διακριτός από αυτόν της ιδιωτικής τηλεόρασης. »Η ΕΡΤ δεν πρέπει να αναλώνεται στον ανταγωνισμό με τα ιδιωτικά κανάλια, αλλά να προβάλει καινοτόμες ιδέες και πρωτοβουλίες και να παρέχει μια διαφορετική ποιοτική οπτική στον πολιτισμό, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία».

Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ από τη δημοσιογράφο Έλλη Στάη στα μέσα Ιανουαρίου, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. Λάμπης Ταγματάρχης στη συνάντηση που είχε σήμερα με τους δημοσιογράφους του ημερήσιου και περιοδικού Τύπου στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

Επίσης ο Λάμπης Ταγματάρχης ανακοίνωσε πως η Έλλη Στάι θα είναι αυτή που θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων από τα μέσα Ιανουαρίου.