Τα βρόντηξε on air η Καγιά από το TV Weekend

Η Βίκυ Καγιά άφησε σύξυλη την Άννα Λιβαθυνού και το πάνελ της όταν ξεκίνησαν να της κάνουν ερωτήσεις για το ''Next top model''.

Για να τα πάρουμε ,όμως, τα πράγματα απο την αρχή, το  μεσημέρι η Βίκυ βρέθηκε στο Golden Hall για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που είχε οργανώσει. Στα πλαίσια της προώθησης του φιλανθρωπικού της έργου, η 32χρονη παρουσιάστρια είχε δεχτεί να βγει ζωντανά στο TV Weekend του Alter. Η Βίκυ είχε συμφωνήσει να μιλήσει και για το Next Top Model ώστε να εξυπηρετηθούν και οι gossip διαθέσεις της εκπομπής.

Αρχικά η Βίκυ διαφήμισε όμως το μπαζάρ και είπε πως η ζωή της δεν έχει αλλάξει καθόλου μετά το γάμο, τα μέλη του πάνελ της ζήτησαν να πάρει θέση απέναντι στις αυστηρές -και ίσως άδικες- κριτικές που έχει δεχτεί για την παρουσίαση του Next Top Model. Εκείνη τότε, προσπαθώντας να κρατήσει το χαμόγελό της, ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» και αποχώρησε, δημιουργώντας την αντίδραση των παρουσιαστών που χαρακτήρισαν τη στάση της αντιεπαγγελματική, αφού δεν τήρησε τη συμφωνία που είχε γίνει από πριν.

Πηγή: Tlife