Τα τελευταία γυρίσματα στο σινεμά πριν ξεκινήσει το 50-50

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας ''Μια φορά και ένα μωρό''

Όπως έγραψε και το zappIT σε σχέση με το 50-50 οι τρεις κεντρικοί ηθοποιοί έχουν δώσει τα χέρια με την παραγωγή του Mega και όλα είναι έτοιμα για να  γίνει το τρίτο σήκουελ . Στον αέρα είναι μόνο η Ανδρίτσου. Οι δυο όμως από τους τρεις, ο Σάκης Μπουλάς και ο Πέτρος φιλιππίδης ολοκληρώνουν αυτή την περίοδο την νέα τους κινηματογραφική δουλειά και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του επιτυχημένου σήριαλ 50-50. Ο φακός του Tlife τρύπωσε στα γυρίσματα και κατέγραψε όλες τις λεπτομέρειες την νέας ταινίας.

Πρόκειται για την τρίτη συνεργασία του Νίκου Ζαπατίνα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τα γυρίσματα ξεκίνησαν τέλη Οκτωβρίου και τελείωνουν τις επόμενες ημέρες ενώ η προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους θα γίνει στις 17 Μαρτίου. Ο τίτλος της ταινία είναι ''Μια φορά και ένα μωρό''.

Η υπόθεση της ταινίας
 

O Νώντας (Σάκης Μπουλάς), είναι ένας 50άρης, άνθρωπος της νύχτας – κοινώς “λαμόγιο”- που σταματά με το αυτοκίνητό του κάπου στο πουθενά, για να κάνει την ανάγκη του. “Άνθρωπος από κάτω!”… ακούγεται μια φωνή και κάπως έτσι γνωρίζει τον Αλκιβιάδη (Πέτρο Φιλιππίδη), έναν συμπαθή νοικοκύρη που χρωστάει παντού, που τον απατά η γυναίκα του, που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά και για όλους αυτούς τους λόγους έχει δεθεί στις γραμμές του τρένου για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Διαβάστε επίσης: Τα βρίσκουν στο 50 – 50, στον αέρα μόνο η Ανδρίτσου