Τα συγκλονιστικά λόγια του Γιώργου Σαρρή:«…με έκανε κομμάτια»!

«Δεν θυμάμαι πια πολλά από εκείνο το διάστημα. Στην εντατική φυσικά δεν αναγνώριζα ούτε τη Χαρούλα Αλεξίου»...

Ο τραγουδιστής Γιώργος Σαρρής, αδερφός της Χαρούλας Αλεξίου, περιγράφει στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του, μετά από ένα ατύχημα που είχε το 2007 που του άλλαξε τη ζωή. Τα λόγια του συγκλονίζουν…

«Ενώ ήμουν στο δρόμο, ξαφνικά έπεσε πάνω μου ένας πιτσιρικάς που οδηγούσε ένα παλιό αυτοκίνητο χωρίς προφυλακτήρες και… με έκανε κομμάτια. Έζησα γιατί ήμουν δυνατός οργανισμός. Έτσι άντεξα.

Μου χορηγούσαν συνεχώς ισχυρά κατασταλτικά και μορφίνη, γιατί διαφορετικά θα πέθαινα από τους πόνους στην καρδιά. Έμεινα στην εντατική διασωληνωμένος σε καταστολή για ενάμιση μήνα. Υπήρχε επιπλέον ο φόβος, όπως έμαθα αργότερα, να κολλήσω κάποια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη από τα ισχυρά μικρόβια της εντατικής. Το πόδι μου είχε γίνει κομμάτια. Ήμουν με σίδερα.

Τους πρώτους μήνες δεν είχα καμία επαφή με το περιβάλλον. Άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται έπειτα από τέσσερις μήνες. Το αυτοκίνητο του νεαρού που με χτύπησε δεν είχε προφυλακτήρα, αλλά μόνο τις λάμες που τον στηρίζουν, οι οποίες καρφώθηκαν πάνω μου προκαλώντας μου πολύ μεγάλη ζημιά στα πόδια και στη λεκάνη. 

Δεν θυμάμαι πια πολλά από εκείνο το διάστημα. Στην εντατική φυσικά δεν αναγνώριζα ούτε τη Χαρούλα Αλεξίου, ούτε τη σύζυγό μου Βασιλική. Έβλεπα δυο πρόσωπα οικεία, αλλά ήμουν χαμένος. Δεν καταλάβαινα.

Χρειάστηκε να υποβληθώ σε 19 πολύ σοβαρά χειρουργεία. Πήραν μόσχευμα και δέρμα από την πλάτη μου, καθώς οι μύες στο πόδι μου είχαν καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς, ενώ ότι είχε απομείνει είχε μολυνθεί γιατί οι λάμες του προφυλακτήρα ήταν σκουριασμένες. Δεν θέλω να τα θυμάμαι πια. Κοιτώ μπροστά».

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο Δημήτρη Ρίζο