Τα ποσοστά του φινάλε έφεραν το Βατερλό για τον «Αγρότη»

Διαβάστε τι έδειξε το ραβασάκι της AGB για τις εκπομπές της Τετάρτης

Στη ζώνη 9 με 10 δεν σημειώθηκε καμία αλλαγή αφού η καθημερινή σειρά του MEGA η «Ζωή της άλλης» έφερε 33,8 στο γενικό σύνολο ξεπερνώντας αρκετά τους αντιπάλους του. Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Σπύρος Σούλης με την εκπομπή του «Με το δεξί» στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας μέσο όρο 12,5 στο γενικό σύνολο ενώ ο ο «Big Brother» στον ALPHA κατάφερε να κάνει μόνο 10,6.
 
Την επόμενη ώρα η μάχη έγινε πιο έντονη καθώς κονταροχτυπήθηκαν δύο σειρές κι ο τελικός ενός ριάλιτι. Η σειρά του MEGA «Κούκλες» κέρδισε την πρώτη θέση αλλά η σειρά του ΑΝΤ1 «Ονειροπαγίδα» ανέβασε αρκετά τις τηλεθεάσεις για το κανάλι του Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, οι «Κούκλες» σημείωσαν μέσο όρο 21,6 έναντι 17,2 που σημείωσε η «Ονειροπαγίδα». Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο επίλογος του «Αγρότη». Το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι στον ALPHA «Αγρότης μόνος ψάχνει» έφτασε στο 14,4, προμηνύοντας μάλλον το οριστικό τέλος του από το τηλεοπτικό τοπίο καθώς με τέτοια ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε ο δεύτερος κύκλος του μάλλον θα κάνουμε πολύ καιρό να το ξαναδούμε κι οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κάντζας θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο project για την επόμενη σεζόν.
 
Και πάμε τώρα στην επόμενη ζώνη, 11 με 12 το βράδυ. Ιδιαίτερα χαμηλές τηλεθεάσεις σημείωσε η παρέα της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα» που δικαιολογούνται όμως, καθώς η εκπομπή του ΑΝΤ1 προβλήθηκε σε επανάληψη λόγω της 24ωρης απεργίας. Βέβαια, αυτό δεν αλλαζει τη συνηθισμένη κατάταξη καθώς το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA κερδίζει πάντα την πρώτη θέση. Χθες λοιπόν ο «Master Chef» σημείωσε 35,1 στο γενικό σύνολο ενώ ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του έφτασαν μέχρι το 17,8.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα ποσοστά είναι οι «βρώμικοι» μέσοι όροι και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB.
Γρηγόρης Μελάς

Είδατε κάτι που σας έκανε εντύπωση; Στείλτε το εδώ .