Τα… πάντα όλα για το «Ολα» ! Τελικά πότε θα κάνει πρεμιέρα και ποιες ημέρες της εβδομάδας θα μεταδίδεται ;

Τέλος καλό, όλα καλά !

 Τελικά απ ΄ότι φαίνεται, τα όποια προβλήματα είχαν παρουσιαστεί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του φετινού κύκλου εκπομπών του θρυλικού πια «Ολα», έχουν αρχίσει να ξεπερνιούνται. Ετσι, ο Θέμος Αναστασιάδης, έχοντας φυσικά στο πλευρό του τον Βαγγέλη Περρή, πατάει γκάζι και ξεκινά με εντατικούς ρυθμούς πλέον, το στήσιμο του ολοκαίνουργιου κύκλου του «Ολα» !

Το «Ολα» ,λοιπόν, αν όλα πάνε κατ΄ευχήν, έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα περί τα τέλη του μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου. Με άλλα λόγια; Αμέσως μετά την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ», ο Θέμος έρχεται για να πει το μεγάλο «ΝΑΙ» στην σάτιρα και το καυστικό χιούμορ.
Μάλιστα, όπως σας είχα γράψει πριν από αρκετό καιρό, το «Ολα» φέτος θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι δεν μιλάμε για το δεύτερο «Ολα – Best Off» που βλέπαμε μέχρι πέρσι. Το δεύτετο «Ολα» θα είναι κανονική, κανονικότατη εκπομπή, μιας και οι Αντεννικοί μαζί με τον Θέμο αποφάσισαν η διάρκεια της εκπομπής να κοπεί στα δύο και να μας προκύψουν δύο επεισόδια, για να μην μας τρώνε τα μαύρα μεσάνυχτα και τα ξενύχτια κάθε Δευτέρα βράδυ, στην προσπάθειά μας να παρακολουθήσουμε τον Θέμο από την αρχή μέχρι και το τέλος.

Και μετά από αυτή την είδηση, το μέγα ερώτημα που προέκυψε ήταν το ποια θα είναι αυτή η δεύτερη μέρα ή μάλλον νύχτα που θα βγαίνει στον αέρα το «Ολα». Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορταζάκι μου, το «Ολα» τελικά θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, αλλά και κάθε Τρίτη βράδυ.

Για να δούμε, για να δούμε…

Νάνσυ Νικολαΐδου