Τα ονόματα των νικητών που κερδίζουν τις προσκλήσεις για την Ηρώ στο Half Note

Μετά από τις επιτυχημένες περσινές εμφανίσεις της, η Ηρώ επιστρέφει στο Half Note για 2 μοναδικές βραδιές, την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου και το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου.

Το zappIT σε συνεργασία με το Half Note εξασφάλισε για σας προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στις εμφανίσεις της Ηρούς Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.

Τρεις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Παρασκευής και δύο διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο κληρώθηκαν για τους φίλους του zappIT που έκαναν like στη σελίδα του site στο facebook μέχρι σήμερα. 

Τα ονόματα των νικητών που προέκυψαν μετά από κλήρωση είναι:

Για την Παρασκευή: 

Παναγιώτα Κόκκαλη

Παραστατίδου Μαρία

Νίκος Α. Λιόλιος

Για την παράσταση του Σαββάτου: 

Φένια Σουκαρά

Ρούλα Σιούρτου

Οι νικητές θα παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις από την είσοδο του Half Note αναφέροντας το όνομά τους και έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα!

Έχοντας διαγράψει μια πορεία πολλών ετών ως τραγουδοποιός-ερμηνεύτρια, ταξιδεύει μ’ ένα πιάνο σε μια μουσική διαδρομή στο χώρο και στο χρόνο. Θεμελιώνοντας έτσι μια εικόνα σχεδόν μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, μιας τραγουδοποιού που ερμηνεύει όσο καλά παίζει και παίζει όσο καλά ερμηνεύει. Πειραματίζεται χωρίς φόβο και με πολύ πάθος σε ελληνικά και ξένα ακούσματα, με μοναδικό γνώμονα την υψηλή αισθητική!

HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)

Πληροφορίες – Κρατήσεις – 210 9213310