Τα νούμερα τηλεθέασης για Τσιμτσιλή, Καινούργιου, Σταματόπουλο

Πώς ξεκίνησε η εβδομάδα για τις δύο πρωινές εκπομπές του Alpha;

Ο Alpha συνεχίζει να «δροσίζει» τους τηλεθεατές του με δύο ζωντανές εκπομπές μέσα στο κατακαλόκαιρο, κόντρα στις επαναλήψεις. Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα μείνει στον αέρα το Happy Day, ενώ όλο το καλοκαίρι θα συνεχίσει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου. Πώς ξεκίνησε η εβδομάδα για τις δύο πρωινές εκπομπές του Alpha;

Η τηλεθέαση φαίνεται πως αγαπάει την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της. Με την παιδική ζώνη του STAR να ανάγεται σε κύριο ανταγωνιστή του καλοκαιριού για τα κανάλια, το Happy Day σημείωσε το πρωί της Δευτέρας 15,3% στο σύνολο και 23,5% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, μεταξύ 10:30 – 11:00, η εκπομπή έφτασε στο σύνολο το 20,3%, ενώ για δύο ολόκληρες ώρες, 08:00 – 10:00, το δυναμικό κοινό άγγιξε το 25,7%.

Στη μεσημεριανή ζώνη, η δυναμική της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα, έχοντας όμως παρουσιάσει μικρά σημάδια βελτίωσης από την πρεμιέρα της μέχρι τώρα. Χθες, το «Καλοκαίρι Παντού» σημείωσε 13,4% τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. 

Γιώργος Σκρομπόλας

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί «πάγωσε» η σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη;