Τα νέα ονόματα του ΑΝΤ1 που… χορεύουν στον πάγο !

Διαβάστε: O χορός των ονομάτων για το... Dancing on Ice, έχει ξεκινήσει!

Τι κι αν ακόμα το «Dance on ice» είναι μία… τηλεοπτική ιδέα που κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν πράξη; Τι κι αν ακόμα βρίσκεται στα… σπάργανα της προετοιμασίας του; Ο χορός των ονομάτων έχει ξεκινήσει ήδη, και όλοι κινούνται σύμφωνα με τον ρυθμό του, με πάθος!

Ετσι, μετά την είδηση της περασμένης εβδομάδας που ήθελε την Χριστίνα Λαμπίρη να έχει δεχτεί πρόταση – πρόσκληση από τους Αντεννικούς προκειμένου από Οκτώβρη να την δούμε να μας ξετυλίγει το χορευτικό της ταμπεραμέντο πάνω στα… παγοπέδιλα, αυτές τις ημέρες μία νέα σειρά από γνωστά ονόματα της σόου-μπιζ, φαίνεται πως έχουν δεχτεί μία πρώτη κρούση από το κανάλι του Αμαρουσίου, προκειμένου να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο, ήδη, πολυσυζητημένο πρόγραμμα, το οποίο αν όντως βγει στον αέρα, είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρει να μας κάνει όλους να ασχολούμαστε μαζί του!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες  για να χορέψουν στον πάγο έχουν δεχτεί πρόσκληση και οι : Δήμητρα Αιγινίτη, Ιωσήφ Μαρινάκης, Κώστας Φραγκολιάς, Νίκος Παπαδάκης, μέχρι και ο… Τάσος Αρνιακός ! Απίστευτο; Κι, όμως, τηλεοπτικό! Ναι, οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου σκέφτηκαν να χορέψουν – όχι στο… ταψί – αλλά στον πάγο, μέχρι και τον συμπαθητικό μετεωρολόγο!

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι Αντεννικοί ήδη έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο εξωτερικό, όπου και αναζητούν τους επαγγελματίες χορευτές που θα στελεχώσουν το πρόγραμμα – χορευτές οι οποίοι μπορεί να έχουν χορέψει και σε άλλα «Dance on ice» του εξωτερικού, αλλά και όχι μόνο – ενώ για την ώρα δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με το ποιοι θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή, αλλά και με το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του σόου.

Ο μοναδικός που θα βρίσκεται 100% – λέει – στην κριτική επιτροπή, θα είναι ο Αλέξης Κωστάλας, ενώ η Ευγενία Μανωλίδου που το όνομά της ακούγεται όσο αφορά στην παρουσίαση, είναι – όπως μου είπαν χαρακτηριστικά – , μία λύση, αλλά δεν αποτελεί και την ιδανική λύση και επιλογή για τους Αντεννικούς, όσο αφορά στο συγκεκριμένο φορμά !  

Νάνσυ Νικολαΐδου