Τα μυστικά των πριβέ πάρτι στη Μύκονο – Εικόνες ντοκουμέντο στο Live News

Live News

Δείτε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News.

Είναι οι εικόνες από το πριβέ πάρτι που διοργανώθηκε σε βίλα της Μυκόνου κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Το βίντεο έφερε στο φως το Live News. Εκατοντάδες άνθρωποι σε πολυτελή βίλα στο νησί των ανέμων, ο ένας δίπλα στον άλλον.

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Η είσοδος σε αυτά τα πάρτι, που μοιάζουν ιδιωτικά και για φίλους … έχει τιμοκατάλογο. Οι τιμές αλλάζουν, από 50 έως και 500 ευρώ, ανάλογα με το πόσο αναγνωρίσιμος είναι ο dj και τις παροχές που προσφέρει το πάρτι, όπως λένε οι μυημένοι.

Οι τοποθεσίες που βρίσκονται οι βίλες είναι μυστικές και οι καλεσμένοι ενημερώνονται από μήνυμα στα social media. Στην συνέχεια καταθέτουν το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό, ενώ το μήνυμα διαγράφεται για να μην μένουν αποδείξεις. Τα πάρτι στις μυκονιάτικες βίλες με το αζημίωτο, είναι κοινό μυστικό στο νησί των Κυκλάδων.

To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διοργανώθηκαν τουλάχιστον τρία πάρτι σε βίλες, μακριά από τα μάτια των αρμόδιων αρχών και χωρίς τους κανόνες ασφαλείας που έχουν θεσμοθετηθεί λόγω κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι το περασμένο Σάββατο σε γνωστό Μπιτς μπαρ στην παραλία της Φτελιάς επιβλήθηκε λουκέτο 60 ημερών και πρόστιμο 20.000 ευρώ για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν. Το beach bar μπαρ θα παραμείνει ανοιχτό γα τέσσερις ημέρες ακόμη και θα ασκηθεί από τον ιδιοκτήτη έφεση κατά της απόφασης.

Ανοιχτό και με κόσμο το μπαρ της Μυκόνου – Πρόλαβε να ασκήσει έφεση για το λουκέτο και το πρόστιμο ο ιδιοκτήτης

Ανοιχτό θα παραμείνει για τουλάχιστον ακόμη δύο ημέρες το beach bar στη Μύκονο όπου τις προηγούμενες ημέρες καταγράφηκαν εικόνες συγχρωτισμού, καθώς ο ιδιοκτήτης άσκησε έφεση κατά της απόφασης για λουκέτο και πρόστιμο.

Σημειώνεται ότι ο νόμος έδινε το δικαίωμα επτά ημερών ώστε να υποβάλει ένσταση ο ιδιοκτήτης, ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης ως αρμόδιος υπουργός υπέγραψε πράξη με την οποία ανατρέπεται αυτή η απόφαση.

Παρόλα αυτά, ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Φτελιά, είχε προλάβει να ασκήσει την έφεση. Το beach bar είναι ανοιχτό, ωστόσο με λιγότερο κόσμο, μιας και τελείωσε και το τριήμερο.

Η είδηση έχει θορυβήσει το νησί, ενώ εχτές πραγματοποίησαν πολύωρη σχετική σύσκεψη οι επιχειρηματίες της Μυκόνου, οι οποίοι αναφέρουν ότι προτεραιότητα για τους Μυκονιάτες είναι η υγεία των τουριστών, κάτι που θα προσπαθήσουν να διασφαλίσουν και οι ίδιοι.

Πηγή: Live News