Τα μπερδέματα με την…»επόμενη»(;) της Παπαρίζου

Δείτε όλο το μπλέξιμο γύρω από τον "νέο έρωτα" του Τόνυ Μαυρίδη όπως διαδραματίστηκε στην εκπομπή "ΠΟΛΥ μπλα μπλα"

Η 19χρονη Τατιάνα δήλωσε πως γνώρισε τον Τόνυ Μαυρίδη μετά τον χωρισμό του με την Έλενα Παπαρίζου, μέσω κοινών γνωστών. Από στούντιο στη Θεσσαλονίκη απορούσε για τη δημοσιότητα που έχουν λάβει οι κοινές τους εμφανίσεις αν και η ίδια απεύφευγε να απαντήσει ευθέως σε οποιαδήποτε ερώτηση!

– Είστε η νέα σύντροφος του Τόνυ Μαυρίδη; την ρωτούσαν κι εκείνη απαντούσε:
 »Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις.»

– Είστε η κοπέλα που συνόδευσε τον Τόνυ στην πρεμιέρα του Σταματάτη Γονίδη;
«Ε δεν το βλέπετε;»

– Ο ίδιος ενοχλήθηκε με την δημοσιοποίηση της σχέσης σας;
«Δεν ξέρω. Η συμπεριφορά του δεν φάνηκε;

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος δημοσίευσε το ρεπορτάζ με τις φωτογραφίες του Τόνυ Μαυρίδη με την ξανθιά συνοδό του στο εστιατόριο, μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση λέγοντας πως ο Τόνυ είχε ενημερωθεί για το υλικό που έχουν και το ζευγάρι είναι μαζί 3 εβδομάδες, αν και η κοπέλα που ο Τόνυ κάθεται μαζί της στον Γονίδη δεν είναι η Τατιάνα. Η ίδια έπειτα από αυτό είπε πως ποτέ δεν παραδέχτηκε πως ήταν μαζί του στον Γονίδη….(!)

Λίγο αργότερα ο κύριος Δήμος Δήμου, κοινός φίλος του Τόνυ Μαυρίδη και της Έλενας Παπαρίζου κατηγόρησε την Τατιάνα πως ψεύδεται και πως δεν έχει σχέση με τον Τόνυ Μαυρίδη, αλλά απλώς τους πλησίασε το βράδυ που βρίσκονταν στο εστιατόριο για να φωτογραφηθεί μαζί του και κάθησε με το ζόρι στο τραπέζι τους, έχοντας δικό της φωτογράφο, αφού η ίδια θέλει να προβληθεί μιας και θέλει να συμμετάσχει σε διαγωνισμό ομορφιάς. Ο κύριος Δήμου συνέχισε πως η κοπέλα «άρπαξε τον Τόνυ και τον φίλησε» με την πρόφαση ότι είναι το όνειρό της από μικρή και πως ο κύριος Μαυρίδης έχει κινηθεί νομικά μετά από όλη αυτή την ιστορία.

Δείτε όλο το μπλέξιμο γύρω από τον «νέο έρωτα» του Τόνυ Μαυρίδη όπως διαδραματίστηκε στην εκπομπή «ΠΟΛΥ μπλα μπλα»: