Τα κρυφά ραντεβού για το «Μες στην καλή χαρά»

Διαβάστε περισσότερα!

 Ανάμεσα στους τυχερούς παρουσιαστές είναι η Ναταλία Γερμανού που αυτές τις μέρες υπογράφει το συμβόλαιό της με τον ALPHA, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με το κανάλι της Κάντζας. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιοι θα είναι στο παρεάκι της, αφού τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές.

Σίγουρο είναι ότι θα παραμείνει ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ επίσης, όπως πρώτα σας γράψαμε στο Newsit, σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Παύλου Σταματόπουλου στην εκπομπή, καθώς έχει προγραμματιστεί μάλιστα να υπογράψει την επόμενη βδομάδα.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, σας αναφέραμε ότι ραντεβού έκανε και η Κατερίνα Στικούδη και αναμένεται ένα καινούργιο ραντεβού μέσα στον Αύγουστο, στο οποίο οι δύο πλευρές θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ένα ακόμα πρόσωπο που έκανε ραντεβού για να είναι «Μες στην καλή χαρά» είναι η Δούκισσα Νομικού. Αν και η συνάντηση πήγε πολύ καλά, δόθηκε νέο ραντεβού για μέσα στον Αύγουστο προκειμένου να δουν αν θα συνεργαστούν ή όχι.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Δούκισσα και η Κατερίνα έχουν δεχθεί προτάσεις κι από άλλο κανάλι, οι οποίες να σημειώσουμε ότι δεν είναι από το ίδιο κανάλι. Αλλά περισσότερα δεν θα πούμε γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς…!

Γρηγόρης Μελάς