Τα Κλεμμένα Όνειρα των Βασιλιάδων!

Όλες οι εξελίξεις των καθημερινών σειρών μια βδομάδα πριν ρίξουν αυλαία!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ 17:00 ΑΝΤ1
Η Μάρθα παροτρύνει τη Λήδα να ξανασμίξει με τον Στέφανο, την ίδια ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να κάνει τον Χάρη να ομολογήσει για τον φόνο του Κροντηρά. Η Ζωή επιστρέφει στον Χάρη, βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιό της, να αποκαλύψει δηλαδή την ανάμειξή του στη δολοφονία του πατέρα της. Η Λήδα με αφορμή τη διοίκηση της Κλινικής, συγκρούεται με τον Δημοσθένη, ενώ η Μαργαρίτα συμβουλεύει τον Στέφανο να επιστρέψει στη Λήδα. Ο Χάρης δίνει στον Νικήτα τα ενοχοποιητικά έγγραφα του Πέτρου, ενώ την ίδια στιγμή ο Θωμάς τους παρακολουθεί. Ο Χάρης αφήνει εμβρόντητη τη Ζωή, όταν τη ρωτάει πώς θα της φαινόταν αν της ομολογούσε πως ο ίδιος σκότωσε τον πατέρα της!

ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ 18:00 MEGA
O Χαρούν έχει περάσει τη νύχτα στο πλευρό της Εντά, που είναι φυσικά σε σοκ μετά από την τραυματική εμπειρία της απαγωγής. Οταν ο Χαρούν την αποχαιρετά, της δηλώνει ότι η εμπειρία αυτή τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της. Η Εντά είναι προβληματισμένη και παίρνει μια μεγάλη απόφαση!

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ 19:00 MEGA
Ο ‘Αρης, με υψηλό πυρετό, συνεχίζει να βασανίζεται στα χέρια των απαγωγέων. Η Χρύσα παρακαλεί τον Σταύρο να βοηθήσει στον εντοπισμό των απαγωγέων, βρίσκοντας από πού στέλνουν τα mail τους. Η Αλεξάνδρα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τα χρήματα για τους απαγωγείς του ‘Αρη, ενώ ο Δημήτρης ενημερώνει την ‘Αννα για το τι έχει συμβεί στο γιο του. Η Σάννυ δίνει στον Θεόφιλο το επίμαχο dvd και του ζητά να αφήσει ήσυχο τον Σιμόν. Ο παραγωγός πέφτει στην παγίδα της ‘Αντας και έτσι, εκείνη ακούει με χαρά το τραγούδι που του πλάσαρε ως δικό της, να παίζει στον αέρα. Παράλληλα, η ‘Αντα δίνει στον απορημένο Σήφη τα παπούτσια στο χέρι. Η Μαντώ ανακαλύπτει πως κάποιος πλήρωσε τα δίδακτρά της για το κολέγιο. ‘Οταν ο Στράτος τής αποκαλύπτει ότι δεν τα πλήρωσε ο ίδιος, η Μαντώ αρχίζει να αναζητά τον ευεργέτη της… Στο μεταξύ, η Τάνια κάνει μια έρευνα στο διαδίκτυο και παραξενεύεται όταν ανακαλύπτει ότι η ‘Αννα έχει εξαφανίσει το παρελθόν της.

ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ 21:00 MEGA
Μπορεί ο καιρός να ανεβάζει θερμοκρασίες, κάποιοι, όμως, παγώνουν! Τιτίκα και Αιμίλιος έρχονται σε ρήξη και ο Αιμίλιος φεύγει από το σπίτι! Ο Μάρκος ξεσπάει απέναντι στα καψώνια της Χριστίνας και οι σχέσεις τους πλέον είναι χειρότερα από ποτέ! Η Λίζα βλέπει το όνειρο μιας δικής της εκπομπής να απομακρύνεται ενώ την κατάσταση θ’ αλλάξουν λίγο ο Σταύρος με τη Σόφη, που ένα δυσάρεστο περιστατικό θα τους φέρει πιο κοντά. Αλλά επειδή μετά από το χειμώνα έρχεται πάντα η άνοιξη, η «παγωμένη» Τιτίκα θα βρει παρηγοριά στον μεγαλόψυχο Μηνά μόνο που αυτή τη φορά, θα έρθουν πιο κοντά από ποτέ.

Πόσοι τηλεθεατές στην Ελλάδα είδαν τον ημιτελικό της Eurovision;