Τα… «φυλλαράκια» μας επιστρέφουν στο Mega με ολοκαίνουργιες εκπομπές !

Διαβάστε περισσότερα

 Τελικά τα κατάφεραν και θα… τριτώσει το καλό για ΄κείνους αυτή την σεζόν ! Ο λόγος; Ο λόγος για τους «Κηπουρούς» του Mega, που έχοντας για «όπλο» τους, πολύτιμους χορηγούς σε συνδυασμό με πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης, νίκησαν την κρίση και έτσι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθούν στο Μεγάλο Κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά οι «Κηπουροί» του Mega εξασφάλισαν το «ναι» των Megaλικών για έξι εκπομπές με τις οποίες θα φτάσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ αμέσως μετά το Γενάρη, το κανάλι θα πάρει και πάλι το χαρτί και το μολύβι θα κάνει τους υπολογισμούς του, έτσι ώστε να δει αν μπορεί να τους διατηρήσει στο πρόγραμμα, κανονικά μέχρι τον Μάιο.

Ο Σωτήρης Βρεττός, ο Μάκης Τσόκας και ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη τους, υπόσχονται πως έχουμε και φέτος να δούμε πολλά ακόμη :

«Η κηπουρική και γενικότερα το πράσινο έχουν ανεξάντλητη θεματολογία. Πέρσι δείξαμε στους τηλεθεατές τα πρώτα βήματα στην κηπουρική. Ακολούθησαν νέες ενότητες με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα», λέει ο Σωτήρης ενώ ο Μάκης προσθέτει πως συνεχώς έχουν νέες ιδέες.

Τέλος, ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος εξήγησε στο «Hello» όπου και μίλησαν, τους λόγους για τους όποιους οι τηλεθεατές έβλεπαν την εκπομπή.»Για να μάθουν για την κηπουρική, για να ψυχαγωγηθούν, αλλά και για να δημιουργήσουν τους δικούς τους χώρους πράσινου».

Νάνσυ Νικολαΐδου