Τ. Σωτηροπούλου: Η Ελληνίδα που νίκησε την Α. Jolie στη λίστα του IMDB μιλά στο TLIFE!

Η 24χρονη πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός, Τόνια Σωτηροπούλου, που κατάφερε να περάσει σε λίστα του ΙMDB "Μost beautiful and exotic actress" ακόμη και την Αngelina Jolie μιλά στο TLIFE...

Πώς έμαθες για τη θέση της στη λίστα ΙMDB; «Δεν ξέρω ακριβώς πώς προέκυψε η λίστα, μαζί με άλλες έξι λίστες, είδα και αυτή που είναι το όνομά μου! Συγκεκριμένα μου το είπε μια φίλη μου, δεν το είχα παρατηρήσει η ίδια. H λίστα λέγεται «44 most beautiful and exotic actress».»

Από την Ελλάδα έφυγες αρκετά μικρή… Πώς πήρες μια τέτοια απόφαση; «Εφυγα στα 20 μου από την Ελλάδα. Ήθελα να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο εξολοκλήρου και αρχικά πήγα στο Βερολίνο για έξι μήνες, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ σαν πόλη και ήθελα να μάθω γερμανικά. Μετά ταξίδεψα στο Λονδίνο, για κάποιες μέρες για να βρω ατζέντη και για να εκεπαιδευτώ στο να δουλεύω πάνω σε μια ξένη γλώσσα γιατί είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να δουλεύεις στη μητρική σου γλώσσα. Βρήκα τελικά ατζέντη, μετακόμισα στο Λονδίνο κι έκτοτε είμαι εδώ τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Στην Ελλάδα είχες πάει σε κάποια σχολή; «Ήμουν στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη αλλά δεν την τελείωσα… Είχα ξεκινήσει ήδη να δουλεύω και στην Ελλάδα γενικά, δεν έχει κάποια σημασία αν θα τελειώσεις τη σχολή εκτός αν είναι το Εθνικό θέατρο που έχει κάποιο διαφορετικό credit.»

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife