T Live: Ντοκουμέντο – φωτιά για την εξαφάνιση του εργολάβου στη Ρόδο

T Live

Όσα παρουσιάστηκαν στο T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου...

Με την υπόθεση εξαφάνισης του 46χρονου εργολάβου στη Ρόδο ασχολήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου στο T Live, το μεσημέρι της Τετάρτης, στον Alpha. Ειδικότερα, η ενημερωτική εκπομπή έριξε φως στην υπόθεση προβάλλοντας όσα ισχυριζόταν ο καθ’ ομολογίαν δράστης για το 46χρονο θύμα πριν από τη σύλληψή του.

Ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης είχε μίλησε με τον δράστη και ο καθ’ ομολογίαν δράστης ισχυριζόταν πως δεν είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα, ενώ μιλούσε γι’ αυτό σε παρελθοντικό χρόνο. «Ήταν ένας πολύ καλός συνεργάτης…», «Γνωριζόμασταν…» ήταν μερικές από τις φράσεις του.

«Μας πήρανε από το αστυνομικό τμήμα και τους είπα τρία πράγματα… Τώρα από εδώ και στο εξής… Το ραντεβού δεν έγινε ποτέ. Δεν το ανέβαλα το ραντεβού. Δεν του είπα να έρθει άλλη μέρα. Μιλήσαμε τελευταία φορά στις 4.30 το απόγευμα. Ήταν ήδη μεθυσμένος, ήθελε να έρθει στο ξενοδοχείο κι εγώ δεν μπορούσα. Του είπα ότι δεν μπορώ. Δεν δώσαμε ραντεβού για το βράδυ. Ήθελε να έρθει τη Δευτέρα (σ.σ. την επόμενη ημέρα της δολοφονίας) στις 10 η ώρα» ανέφερε αρχικά ο κατηγορούμενος.

«Ήταν συνεργάτης ο άνθρωπος, γι’ αυτό ήθελε να έρθει στο ξενοδοχείο. Τον γνώριζα από το ’14. Έκανε κατασκευαστικές εργασίες. Μου έκανε αρκετές εργασίες κι εμένα. Τελευταία εργασία μάλιστα ήταν το ’19. Μετά έπιασε ο κορονοϊός όπου δεν κάναμε εργασίες λόγω του ότι δεν δουλεύαμε. Εκκρεμούσαν πράγματα αλλά δεν τα κάναμε επειδή δεν δουλεύαμε. Επειδή δεν το γνωρίζετε, ο Γιάννης, όταν έπιανε το τηλέφωνο και βρισκόταν κάπου αλλού, μπορούσε να πάρει το τηλέφωνο και να πει «να σου πω κάτι; Είσαι κάτω; Έρχομαι κάτω».

«Οικονομικές διαφορές τις είχαμε τελειώσει το δεκαήμερο του Αυγούστου. Όλα αυτά τα είχαμε γραμμένα με τον Γιάννη, του τα δώσαμε, εξοφλήσαμε σαν κύριοι. Δεν υπήρχαν χρωστούμενα. Ξεκινήσαμε να του δώσουμε κάτι παραπάνω για τις εργασίες που θα έκανε τον χειμώνα» επεσήμανε ο δράστης στο T-live. Όταν ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για το ότι η οικογένειά του ισχυρίζεται πως υπήρχαν χρωστούμενα ανάμεσά τους, ο ίδιος απάντησε πως «όχι παιδιά. Ο άνθρωπος είχε πολλές δουλειές, μου έλεγε ότι ήταν σε κάτι βίλες που εκεί τον έχουν σκάσει. Μου έλεγε πολλά πράγματα, τα οποία εγώ τα έχω καταθέσει όλα. Είχα πει ότι θα του έδινα και παραπάνω για να μην αφήσουμε μεγάλο άνοιγμα για την επόμενη σεζόν, για εργασίες που θα έκανε στο μέλλον.