T Live: Αναζήτηση – φωτιά από την Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου

Όσα παρουσιάστηκαν στο T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου...

Μια αποκάλυψη για την υπόθεση με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε, το μεσημέρι της Παρασκευής, το T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στο πρόγραμμα του Alpha. Μια αποκάλυψη για ότι συνέβη 12 ημέρες, δηλαδή στις 17 Ιανουαρίου του 2022, πριν πεθάνει η μικρή Τζωρτζίνα.

Η 9χρονη εισάγεται στο Νοσοκομείο Πατρών για μία προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου. Το παιδί έχει μείνει τετραπληγικό και έχει επιστρέψει για έξι μήνες στο σπίτι από την μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Αυτό λοιπόν σύμφωνα με το πόρισμα του Εισαγγελέα, αυτό είναι το κομβικό χρονικό σημείο που η κατηγορούμενη αποφασίζει να αλλάξει τον τρόπο δράσης της και να χρησιμοποιήσει μία φαρμακευτική ουσία, την κεταμίνη και να σκοτώσει την Τζωρτζίνα με φαρμακευτική δηλητηρίαση.

Έτσι λοιπόν η κατηγορούμενη κάνει κάποιες αναζητήσεις φαρμακευτικού περιεχομένου στην google.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού στο T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Αλπηα, στις 9 το βράδυ εκείνης της ημέρας – όσο η Τζωρτζίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο – μπήκε σε ιστότοπο με τίτλο «αναισθητικά φάρμακα» και αναζήτησε τον όρο «κεταμίνη».