Συντετριμμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει» – Πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων

Γιώργος Αγγελόπουλος

Αυτήν την ώρα η νεκρώσιμος ακολουθία.

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς αυτήν την ώρα η σορός της μητέρας του έχει μεταφερθεί στον ναό της Παναγίας της Λιμνιάς στην Σκιάθο για τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε νωρίτερα στο λιμάνι του νησιού και στη συνέχεια συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συντετριμμένος και ανάμεσα στους ανθρώπους που νωρίτερα κράτησαν το φέρετρο της μητέρας του. Μάλιστα, η κολλητή φίλη της μητέρας του μίλησε στην Μαρία Βλάχου και συγκλόνισε με τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν.

Στην ανταπόκριση που έδωσε η Φαίη Φώτου στο Πρωινό ανέφερε: «Θα σας μεταφέρω την εικόνα που έζησα εδώ πέρα όταν έβγαλαν τη μητέρα του από τη νεκροφόρα. Ο άνθρωπος του γραφείου τελετών τού έδωσε το βιβλίο συλλυπητηρίων και εκεί όποιος ήθελε θα έγραφε δύο λόγια για την εκλιπούσα. Ο Γιώργος το πήρε, το πέταξε πιο πέρα και είπε: Αυτό δεν το θέλω εδώ, η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που είπε μέχρι να μπει μέσα και να της πει το ύστατο αντίο».