Συνεργός του Ρωχάμη ο σύντροφος της πρώην παίκτριας του Wipe Out

Βίντεο: Δείτε το χρονικό της ιστορίας από το ''Super Star''

O δικηγόρος της Δημήτριος Κατωπόδης, μίλησε στο TLIFE. «Σε ένα μήνα περίπου θα γίνει το δικαστήριο, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Ήδη οι άλλοι δύο είναι προφυλακισμένοι, νομίζω μόλις σκάσει το δικαστήριο τότε θα έχει ενδιαφέρον. Είχε σχέση αρκετό καιρό με τον κακοποιό. Είχε γίνει πιόνι του, από τον έρωτα και την καψούρα της. Αγνοούσε πλήρως ότι παίζει με τη φωτιά. Γι' αυτό πείσαμε και τον ανακριτή και είναι έξω με όρους. Τώρα δεν επιτρέπειται να τον δει, μου λέει ότι δεν μιλάνε αλλά κρατάω τις επιφυλάξεις μου.»

Ο δικηγόρος της παίχτρια μας είχε ξαναμιλήσει τον Απρίλιο, αφού την κοπέλα τη συνέλλαβαν τη Μεγάλη Παρασκευή. Συγκεκριμένα μας είχε πει:

«Η παίχτρια δεν είναι από reality οπως έχει διαρρεύσει αλλά από το παιχνίδι Wipe Out του Αnt1. Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη είχε δώσει ραντεβού σε κάποιο καφέ με τον σύντροφό της, ο οποίος είχε καταδικαστεί παλιότερα σε 20ετή φυλάκιση για ληστεία και φόνο.

Για κακιά της τύχη έκανε το τετράγωνο της περιοχής επειδή πίστευε πως ήταν κάπου τριγύρω αλλά εκείνος βρισκόταν μαζί με ακόμη έναν συνεργό του σε κατάστημα της τράπεζας Milennium και έκανε την «δουλειά» του. Επειδή την παίχτρια με τα αρχικά Ν.Κ την βρήκαν τριγύρω, την συνέλαβαν με την υπόνοια ότι κρατούσε τσίλιες.

Δείτε το βίντεο:


Η ίδια έμεινε στο κρατητήριο από Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και Τετάρτη και το μόνο που την ένοιαζε ήταν ο έρωτάς της με τον ληστή, που δεν δίστασε να πει πως αν χρειαστεί θα τον παντρευτεί ακόμη και μέσα στη φυλακή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ληστής σύντροφός της, υπήρξε συνεργός του Βαγγέλη Ρωχάμη.»

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife.gr