Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός γιατί οδηγούσε μεθυσμένος!

Για δεύτερη φορά μπλέκει άσχημα με τον νόμο.

Για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης συνελήφθη ο Sam Shepard. Ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν σε εστιατόριο στην περιοχή Santa Fe του New Mexico και όπως φαίνεται κατανάλωσε πάρα πολύ αλκοόλ.

Ένας φύλακας του εστιατορίου, βλέποντάς τον σε αυτή την πολύ κακή κατάσταση και παράλληλα να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να προσπαθεί να ξεκινήσει, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, ενημερώνοντας πως ο Shepard είναι πάρα πολύ μεθυσμένος και ότι σίγουρα δεν είναι σε θέση να οδηγήσει.

Περιπολικό κατέφθασε αμέσως στο σημείο και έβγαλε τον Shepard από το αυτοκίνητο, ο οποίος ισχυρίστηκε πως έχει πιει μόνο λίγη τεκίλα. Οι αστυνομικοί φυσικά και δεν τον πίστεψαν, καθώς ο ίδιος μύριζε αλκοόλ και δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, ενώ επίσης τονίζουν πως αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ. Όπως ήταν φυσικό, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα. 

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο ηθοποιός έχει μπλεξίματα με τον νόμο, καθώς το 2009 είχε συλληφθεί ξανά για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.