Συνελήφθη γιατρός που έδινε σκευάσματα σε celebrities – Ανήσυχη η ελληνική showbiz

Γιατρός

Η 48χρονη γιατρός φέρεται να χορηγούσε παράνομα σκευάσματα

Ιδιαίτερη ανησυχία στην ελληνική showbiz προκάλεσε η είδηση ότι γνωστή γιατρός συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές και προσωπικότητες που ασχολούνται με το fitness. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη γιατρός είχε στήσει με τη δράση της ολόκληρη απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των ανθρώπων που έπεσαν «θύματα» της 48χρονης γιατρού ήταν ο διεθνής μπασκετμπολίστας Ντίνος Μήτογλου, στον οποίο η ίδια χορηγούσε ενέσεις κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής βρέθηκε στη συνέχεια θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, βάζοντας με τον τρόπο αυτό «φρένο» στην αγωνιστική του καριέρα.

Η 48χρονη γιατρός συνήθιζε να δημοσιεύει στους λογαριασμούς της στα social media φωτογραφίες με αθλητές πολεμικών τεχνών αλλά και με μοντέλα, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιώργος Μανίκας. Επιπλέον, τα τελευταία τρία χρόνια εργαζόταν και στο μικροβιολογικό του Κέντρου Υγείας Ζωγράφου, όπου εξετάζεται η πιθανότητα να διακινούσε μέσω της εργασίας της εκεί σκευάσματα σε ασθενείς.

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη επικοινώνησε και με την Ιωάννα Τούνη, η οποία είχε επίσης αναρτήσει φωτογραφικό υλικό με την εν λόγω γιατρό στο Instagram. Η γνωστή influencer απάντησε σχετικά με το θέμα: «Έχει έρθει στο σπίτι του Δημήτρη η κοπέλα. Δεν έχω να πω κάτι, όλα καλά. Να είστε καλά, δεν με ενδιαφέρει να τοποθετηθώ πάνω σε κάτι. Συγγνώμη θα ενημερωθείτε από εμένα το τι προσφέρει μία θεραπεία. Γκουγκλάρετε το. Γιατί δεν ρωτάτε την ίδια την κοπέλα; Δεν θα ήθελα να διαφημίσω κάποιον. Δεν έχω χρόνο και δεν έχω και διάθεση. Να είστε καλά».

Περισσότερες εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται τις επόμενες ημέρες.