Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την τρομοκρατική γκάφα

Η 27χρονη Γερμανίδα, που τόσο ταλαιπωρήθηκε από τα λάθος στοιχεία που έδωσαν για την οικογενειά της οι αρχές – έστω και σε άτυπη ενημέρωση -  αφέθηκε ελεύθερη, ύστερα από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για το θέμα της προφυλάκισής της.

Το πιο σουρεαλιστικό όμως στην όλη υπόθεση είναι οτι σύμφωνα με την αστυνομία η οποία «πατάει» στην λέξη άτυπη για την ενημέρωση, είναι οτι η ΕΛΑΣ είχε την αδιασταύρωτη υποψία περί σχέσης της 27χρονης γερμανίδας καθηγήτριας ξένων γλωσσών, λόγω συνωνυμίας, και για να μην μπερδευτούν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που τυχόν θυμούνταν το όνομα Μέγιερ από τη RAF, τους έδωσε… η ίδια τη λάθος πληροφορία!

Οι δημοσιογράφοι από τηλεοπτικών παραθύρων ζήτησαν “συγγνώμη” επειδή “παραπλανήθηκαν” από την αντιτρομοκρατική μετά την δημόσια δήλωση της μητέρας της 27χρονης αλλά και της διάψευσης του “σεναρίου” από τη Γερμανία και τα γερμανικά Μέσα. Την πληροφορία έδωσε το Mega και ο Π. Σόμπολος, εφημερίδες όπως το “Έθνος” και το “Πρώτο Θέμα” χτύπησαν το “σενάριο” στην πρώτη σελίδα ενώ ήδη από το Σάββατο αποδείχθηκε πως ήταν “ψεύτικο”.

Δείτε το βίντεο: