Συνεχίζεται ο πόλεμος Βαρδή- Μικρούτσικου με διαιτητές τα παιδιά τους

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε στην εκπομπή ''Super Star''. Βίντεο1: Η συνέντευξη του Αντώνη Βαρδή στην εκπομπή TV Weekend. Βίντεο2: Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή

Ο Αντώνης Βαρδής σε συνέντευξη του στην εκπομπή »Τv Weekend» μίλησε με σκληρά λόγια, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

»Όταν έμαθα ότι ο Ανδρέας δεν βρίσκει δουλειά χάρηκα, είπα όλα εδώ πληρώνονται. Επίσης είπε πως για την τηλεθέαση θα σήκωνε ακόμα και το φόρεμα της γυναίκα του στον αέρα», είχε πει ο Αντώνης Βαρδής.

Ο γιος του τραγουδιστή επειδή πήρε μεγάλη έκταση το θέμα μίλησε στο Star για να υπερασπιστεί τον πατέρα του.

»Υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις τα οποία ο κόσμος δεν τα γνωρίζει, πράγματα τα οποία δεν έχουν βγει. Ξέρει μόνο την επιφάνεια, υπάρχουν πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί, προηγηθεί χρόνια πριν. Επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει πράγματα τα οποία έχουν συμβεί στο παρελθόν, δεν μπορεί να βγάζει συμπεράσματα και να κατηγορεί τον πατέρα μου για το ύφος του» είπε ο Γιάννης Βαρδής.

»Δεν είναι κακό να είμαστε ειλικρινείς. Η ειλικρίνεια πολλές φορές θεωρείται κακία, δεν είναι έτσι όμως. Ο πατέρας μου ήταν απλά ειλικρινής», πρόσθεσε.

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι δεν έχει δει την συνέντευξη αλλά ξέρει τα όσα ειπε ο πατέρας του.

»Τη συνέντευξη δεν την είδα, διάβασα σε κάποιο blog στο Ίντερνετ και μίλησα μαζί του. Ξέρω πως αυτό που είπε ήταν πως όλα εδώ πληρώνονται».

»Μπορεί να περνάει μία δύσκολη περίοδο της ζωής του αλλά δεν νομίζω ότι του έκανε ζημιά ο πατέρας μου ή του έριξε χτύπημα κάτω από τη μέση, επειδή ήταν ειλικρινής. Δεν νομίζω πως μπορεί ο πατέρας μου φραστικά να πληγώσει τον κ. Μικρούτσικο. Ο πατέρας μου έχει αποδείξει τι είναι εδώ και 40 χρόνια και μουσικά και ως άνθρωπος», τόνισε.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Η συνέντευξη του Αντώνη Βαρδή στην εκπομπή »ΤV Weekend»
 

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή στο Star:

Ο Αντώνης Βαρδής έστειλε μια επιστολή στην εκπομπή »Super Star» για να μπει ένα τέλος στο σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις και ζητάει συγνώμη στον γιο του Ανδρέα Μικρούτσικου:

»Θα ήθελα να παρακαλέσω αν είναι να δυνατόν να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το σίριαλ στο οποίο είμαι συνυπεύθυνος και εγώ… Εδώ και χρόνια δεν έχω ανοίξει εγώ συζήτηση για το άτομο αυτό. Δυστυχώς, ενώ γράφονται διάφορα πράγματα για την ζωή μου και την δουλειά μου πάντα τίτλος είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο».

»Πιστεύω ότι αν δεν θέλατε να τον στεναχωρήσετε δεν θα δημοσιεύατε το θέμα», συνεχίζει στην επιστολή του ο Αντώνης Βαρδής και χαρακτηρίζει -ειρωνικά- τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αποφεύγοντας να αναφέρει το όνομά του, ως μετριοπαθή, μετριόφρων, που έχει αίσθηση του μέτρου και χωρίς έπαρση.

»Tον καιρό που μας έβριζε ολημερίς και ολονυχτίς, εμένα και την κυρία Κούκα, από ΑΝΤ1, Star και Alter δεν βρέθηκε να του πει ένας άνθρωπος «σταμάτα ρε φίλε, το παράκανες»… Από την ημέρα που συνέβησαν αυτά βιώνω έναν παροπλισμό από την δισκογραφική μου εταιρεία, που -ευτυχώς- έχοντας το δικαίωμα ως συνθέτης να συνεργάζομαι με τραγουδιστές άλλων εταιρειών, υπάρχω ακόμα στον χώρο και ζω μόνο από αυτό»

Κλείνοντας, ο Αντώνης Βαρδής καταλήγει: »Aν ήθελα να του κάνω κακό, θα του είχα κάνει μήνυση εκείνο το διάστημα. Είναι ένα γεγονός που θα ήθελα να το ξεχάσω, αλλά δεν μπορώ να το λησμονήσω. Έχω την ειλικρινή διάθεση να ζητήσω συγνώμη από τον γιό του τηλεπαρουσιαστή για τα σκληρά λόγια για τον πατέρα του που άκουσε από εμένα, γιατί ξέρω πώς αισθάνθηκαν εκείνο τον καιρό και τα δικά μου παιδιά».