Συνδέσεις: Επίθεση ηλικιωμένων σε ρεπόρτερ: «Ντροπή σας κυρία μου, είσαστε και στην ΕΡΤ!»

Χαλκιδική

"Εμένα δεν είναι δουλειά μου να ξηλώσω τις ξαπλώστρες", απάντησε η δημοσιογράφος.

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής Συνδέσεις στην ΕΡΤ. Η δημοσιογράφος του σταθμού, Λία Χριστάρα, σε επιτόπιο ρεπορτάζ που πραγματοποιούσε στην παραλία των Νέων Φλογητών στη Χαλκιδική, με αφορμή το λεγόμενο «Κίνημα της πετσέτας», δέχθηκε λεκτική επίθεση από ηλικιωμένους πολίτες.

Οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν στην απόφαση του Δήμου να απομακρύνει τις μόνιμες ξαπλώστρες που έχουν στήσει στην παραλία ιδιώτες.

«Αυτά γιατί δεν τα μαζεύουν; Ντροπή σας! Είναι ξεφτιλισμένος ο Δήμαρχος», άρχισε να φωνάζει ένας άνδρας, ξεσπώντας και δείχνοντας με το χέρι του τις ξαπλώστρες που ξήλωσε ο Δήμος από το σημείο.

«Οι ξαπλώστρες οι δικές τους είναι μέσα στη θάλασσα κι εσείς κοιτάτε να διώξετε τη φτωχολογιά. Ντροπή σας κυρία μου, είστε και στην ΕΡΤ», ανέφερε ο άνδρας στη συνέχεια, ξεσπώντας στον αέρα της εκπομπής «Συνδέσεις».

«Υπάρχει ένταση, είναι λογικό. Εμένα δεν είναι δουλειά μου όμως να ξηλώσω τις ξαπλώστρες. Εμείς ήρθαμε για να καλύψουμε τη δράση του Δήμου. Δεν είναι δουλειά μας να δούμε ποιος είναι παράνομος και ποιος όχι», απάντησε από την πλευρά της η Λία Χριστάρα, με την παρουσιάστρια της εκπομπής να σημειώνει πως είναι άδικο να μπαίνει στο στόχαστρο η ΕΡΤ και η δημοσιογράφος.

«Δεν είναι δουλειά κανενός δημοσιογράφου να αποφασίσει τι πρέπει να ξηλωθεί και τι όχι», τόνισε η Χριστίνα Βίδου στον αέρα της εκπομπής «Συνδέσεις».