Συνδέουν τον Ορέστη με τον Ορφέα του Τατουάζ! Ζητούν τη διακοπή της σειράς!

Το Τατουάζ

Χαμός με τη δημοφιλή σειρά του Alpha μετά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις δολοφονίες του serial killer στην Κύπρο.

Δέκτης παραπόνων για τη δραματική σειρά «Το Tατουάζ» έγινε τις τελευταίες μέρες η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης στην Κύπρο, λόγω της υπόθεσης «Ορέστης». Οι τηλεθεατές φαίνεται πως μπέρδεψαν τη μυθοπλασία με την πραγματική ζωή και ζητούν την άμεση διακοπή της σειράς που μεταδίδεται από τον Alpha Κύπρου. Βασικό πρόσωπο στην πλοκή του Τατουάζ είναι ένας serial killer με το όνομα Ορφέας (Νίκος Πολυδερόπουλος). Σύμφωνα με το politis.com.cy στις καταγγελίες τους, οι Κύπριοι τηλεθεατές διαμαρτύρονται πως επηρεάζεται αρνητικά το κοινό από το σίριαλ, το οποίο συνδέουν με τα γεγονότα των ημερών.

Συγκεκριμένα, τα παράπονα που δέχεται η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για τη σειρά δεν αφορούν μόνο τη σύνδεση των γεγονότων της υπόθεσης με τη σαπουνόπερα του Alpha. Οι τηλεθεατές θεωρούν πως η παρακολούθησή της και μόνο αυτομάτως φέρνει στο μυαλό τον δράστη, με αποτέλεσμα το κοινό να επηρεάζεται αρνητικά, γι’ αυτό και ζητούν τη διακοπή της. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει… εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά! Να σημειώσουμε πως η πλοκή της σειράς ακολούθησε τη ροή των γεγονότων της υπόθεσης «Ορέστης».

Από την πλευρά της, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, μετά τις διαμαρτυρίες, έβαλε στο μικροσκόπιο το Τατουάζ.

Πηγή: politis.com.cy