Συνατσάκη: Με ποιο πρόσωπο από το Πρωινό mou …δυσκολεύτηκε; Ποια είναι η αλήθεια για το Master Chef;

Υπάρχει σχέδιο αντικατάστασης του ζεύγους Σκορδά - Λιάγκα από τους Ουγγαρέζο - Συνατσάκη, ως φθηνότερη λύση;

Στο περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ μίλησε για όλους και για όλα η Μαίρη Συνατσάκη, με το επίκεντρο του ενδιαφέροντος να επικεντρώνεται στα τηλεοπτικά μιας και όλα παραμένουν -μέχρι στιγμής- ανοιχτα…

Σε αγκάλιασαν στην ομάδα του Πρωινό mou;

Με αγκάλιασαν ζεστά με το καλημέρα! Ήταν σαν να φύλαγαν τη θέση μου ξέροντας πως θα πάω και με βοήθησαν να …λυθώ από τις πρώτες μέρες.

Δεν σε αγκάλιασε με θέρμη λένε η Σάσα Σταμάτη…

Μα δεν υπάρχει κόντρα -αντιθέτως εκτιμώ αφάνταστα την ευθύτητα που έχει. Στην αρχή ήταν επιφυλακτική -το ίδιο κάνει με όλους- και λίγο αυστηρή, αλλά έτσι είναι η Σάσα… Με τον καιρό που κάναμε παρέα άλλαξε αυτό.

Μια φήμη σε ήθελε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να τρώτε τη θέση των Λιάγκα – Σκορδά…

Καταρχάς, δύσκολα μπορεί κανείς να φάει τη θέση του γερού αυτού διδύμου, που και τεράστια νούμερα κάνει και έχει κερδίσει την πολύ μεγάλη αγάπη του τηλεοπτικού κοινού! Από την άλλη, επρόκειτο για ράδιο – αρβύλα καράμπινατη. Δεν είχε καμιά αλήθεια! Με τον δημήτρη -που τον ξέρω και τον εκτιμώ από παλιά- απολαύσαμε το γεγονός ότι διδαχτήκαμε υπάρχοντας σε ένα τρίωρο ζωντανό πρόγραμμα.

Θα είσαι τελικά στο Πρωινό mou ξανά ή όχι;

Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα γιατί δεν έχω κλείσει κάτι… Είπαμε ότι, επιστρέφοντας από τις διακοπές, θα κουβεντιάσουμε για το μέλλει γενέσθαι.

Master Chef ή γεφύρι της Άρτας…

Υπήρχαν λόγοι που κρατήθηκε στο συρτάρι, υπάρχουν λόγοι που θα βγει το φθινόπωρο. Έχει γίνει πολύ ωραία δουλειά από μια πολύ δυνατή ομάδα συντελεστών, υπάρχουν άξιοι και ικανότατοι παίκτες και νομίζω πως θα αρέσει το …πιάτο που θα προσφέρουμε στο τηλεοπτικό κοινό!

Αληθεύει ότι δεν πληρώθηκες για το Master Chef;

Δεν έχω πληρωθεί ακόμα γιατί αυτή ήταν η συμφωνία.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ αποχωρεί η Συνατσάκη από το «Πρωινό mou»!

Που ήταν το Σαββατοκύριακο η Μαίρη Συνατσάκη με τον αγαπημένο της και τον Θέμη Γεωργαντά;