Συμβαίνει τώρα : Παγώνουν κι επισήμως τα γυρίσματα των «Βασιλιάδων» ! ‘Ολο το αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν πριν από λίγη ώρα οριστικά για τους "Βασιλιάδες" !

Δυστυχώς, η άκρως επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega «παγώνει» κι επισήμως, μιας και η εταιρία που είχε αναλάβει την παραγωγή της, δεν τα κατάφερε να βγει από τις οικονομικές συμπληγάδες στις οποίες βρίσκεται και έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση για την διακοπή του σήριαλ !

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα χέρια μου, οι εκπρόσωποι της εταιρίας παραγωγής πριν από λίγο ενημέρωσαν και επισήμως το κανάλι πως πατάνε το «στοπ», αφού για την ώρα δεν υπάρχουν τα περιθώρια για κανέναν άλλο… ελιγμό !

Μάλιστα, μετά την επίσημη ενημέρωση του καναλιού – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του TLIFE – η παραγωγή έχει ξεκινήσει να ενημερώνει για τα δυσάρεστα μαντάτα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές των «Βασιλιάδων».

Οι ηθοποιοί δεν μπορούν να πιστέψουν πως τελικά αυτή η δουλειά θα τελειώσει τόσο άδοξα παρά την ένδοξη τηλεοπτική της πορεία, ενώ έχουν σκοπό να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο και τα δεδουλευμένα τους. Αυτός είναι και ο λόγος που απ ΄όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, αυτή την στιγμή κανονίζουν να βρεθούν αύριο όλοι, έτσι ώστε να αποφασίσουν για το ποια ακριβώς θα είναι από εδώ και στο εξής η στάση που θα κρατήσουν !

Τι κρίμα…

Νάνσυ Νικολαΐδου